« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
Remećenje reda i mira

Suprug Korine Longin završio na policiji

Američki rapper Fredro Starr uhićen je sinoć u Zadru, a njegov koncert prekinut zbog glasne muzike

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Dragan Matić/CROPIX)
Više o

onyx

,

korina longin

,

Fredro Starr

Suprug manekenke Korine Longin, Fredro Starr u petak navečer nastupao je sa svojom grupom ONYX u noćnom klubu Shine, u Zadru.

Koncert je počeo bez ikakvih problema u dogovoreno vrijeme da bi ga nakon samo pola sata svirke, prekinula policija. Iako isprva nikome nije bilo jasno o čemu se radi, kada su tamnoputi glazbenici bili privedeni u policijsku postaju tamo im je objašnjeno da su optuženi jer su glasnom glazbom remetili javni red i mir.

Osim što su završili u policijskoj postaji, drugoga su jutra dečki iz ONYX benda zajedno sa Fredrom bili izvedeni pred Prekršajni sud u Zadru.

Supruga američkog repera, zadarska manekenka Korina Longin, kako prenosi Jutranji list, bila je u velikom šoku te ogorčena što se privođenje odigralo pred očima cijele njezine obitelji među kojima ja bilo je i djece.

Prema svemu sudeći, problem je nastao iz razloga jer klub Shine u kojem su ONYX trebali nastupati nema dozvolu za živu svirku već može raditi isključivo kao caffe bar.

Za stanare zgrade u čijem se prizemlju nalazi klub i koji već neko vrijeme ratuju s vlasnikom kluba, žestoki hip-hop očito je bio previše.

"Ovo je vrhunska sramota! Ni krivog, ni dužnog Fredra su kao najvećeg kriminalca odveli pred cijelom Korininom obitelji koja je došla koncert, tamo je bilo deset članova njezine obitelji među kojima i djeca. Fredro je izvan sebe, nastupali su svugdje po svijetu, nikad im se ovako nešto nije dogodilo. Ja znam kako ću objasniti ljudima zašto su privedeni iako nisu ništa skrivili i još su imali sve dozvole. Korina je očajna, ovo što se događa je izvan zdrave pameti! Ni to im nije bilo dovoljno pa su ga držali na policiji do dva sata ujutro, oduzeli su im doslovno sve dokumente, a onda su ga još priveli na sud gdje su mu htjeli naplatiti sto eura kazne i troškove za sudskog tumača" , izjavio je organizator koncerta Marko Lasić Nered za Jutarnji list.

12.12.2009. 18:29:36
Novi komentar
nužno
nužno