« Hi-tech
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
UZALUD VAM TRUD..

Suosnivač Twittera pozvao Angelu Merkel da otvori svoj račun

Angela Merkel je prema časopisu "Forbesu" najmoćnija žena na svijetu, ali njezin glasnogovornik kaže da nema nikakvu namjeru ni interesa osobno koristiti Twitter

Fotografija vijesti
Više o

Angela Merkel

,

Forbes

,

Twitter

Unatoč tomu što njezin glasnogovornik preko Twittera redovito izvješćuje javnost o najnovijim informacijama vezanim uz rad njemačke kancelarke, Angela Merkel rekla je kako nema namjeru tamo otvoriti osobni račun, prenosi Hina.

Suosnivač Twittera Jack Dorsey pozvao je, naime, njemačku kancelarku da otvori vlastiti račun. "Već je dulje vrijeme želim vidjeti na mreži. Ljudima je potrebna na Twitteru", napisao je Dorsey na toj internetskoj društvenoj mreži.

Angela Merkel je prema časopisu "Forbesu" najmoćnija žena na svijetu, ali njezin glasnogovornik kaže da nema nikakvu namjeru ni interesa osobno koristiti Twitter. Kao glasnogovornik vlade, 'twittam' o poslovima u uredu kancelarke... a sve što se važno dogodi na Twitteru vlada saznaje preko mog računa", izjavio je Seibert.

Svoje račune na Twitteru imaju američki predsjednik Barack Obama, francuski predsjednik Nicolas Sarkozy i britanski premijer David Cameron.

15.03.2012. 19:24:12
Novi komentar
nužno
nužno