« Ostali sportovi
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
FORMULA 1

Sudarili se Hamilton i Massa, Vettel pobijedio

Britanac Lewis Hamilton i Felipe Massa sudarili su se još jednom ove sezone, šesti put u 17 utrka, što je iskoristio Sebastian Vetel i ostvario laganu pobjedu

Fotografija vijesti
Više o

Formula 1

,

Felipe Massa

,

Lewis Hamilton

,

Sebastian Vettel

,

VN Indije

Nakon što je na kvalifikacijama došao do 13. pole positiona sezone, Nijemac Sebastian Vettel u Red Bullu ostvario je i svoju 11. pobjedu u sezoni na utrci Formule 1 koja se vozila u predgrađu indijskog New Delhija, prenosi Hina.

Zanimljivo, Britanac Lewis Hamilton i Felipe Massa sudarili su se još jednom ove sezone, šesti put u 17 utrka.

U ovom slučaju vozač McLarena bio je "oštećena stranka", a vozač Ferrarija je kažnjen prolaskom kroz boksove.

Hamilton je pokušao proći Massu s unutarnje strane na ulasku u peti krug, a onda mu je Massin Ferrari naglo presjekao put.

"Felipe se okrenuo na mene. nije mi dao prostora", vikao je u momčadski radio Hamilton, koji je morao nakon toga u boks za novo krilo dok je Massa nastavio.

Brazilac je poslije toga morao prekinuti utrku zbog oštećenog prednjeg ovjesa nakon što je prešao preko narančastog rubnika, drugi dan zaredom - istu je stvar napravio i u kvalifikacijama.

Prije Indije Hamilton i Massa sudarili su se na VN Japana. Na VN Singapura xdva su vozača imala dva incidenta - jedan u kvalifikacijama kada je vozač McLarena dobio kaznu jer je uzrokovao sudar u kojem je Brazilcu stradala stražnja guma što mu je uništilo utrku.

Massa je tada napao Hamiltona nakon utrke optužujući ga da vozi kao luđak.

Hamilton i Massa su se sudarili još i na VN Monaca i na VN Velike Britanije, a Hamilton se našao na udaru kritika zbog svoje agresivne vožnje.

30.10.2011. 17:38:00
Novi komentar
nužno
nužno