« Život
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
SLATKE MALE TAJNE

Stvari koje vam djevojke vjerojatno nikada neće otkriti

Postoje neke stvari koje predstavljaju bitan dio svake veze, ali djevojke i žene nikada ih neće priznati svojim partnerima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Dreamstime)
Više o

veze

,

muškarci i žene

,

tajne

Kada žena voli ona voli 'do kraja', izgara i iskreno se predaje dušom i tijelom, ali neke stvari ipak čuva samo za sebe i svojevoljno ih nikada neće otkriti izabraniku svog srca.

No, zato postoje druge žene koje to dobro znaju, a iako time kompromitiraju i same sebe otkrivaju neke male, bezazlene tajne koje vezama onako kriomice mogu dodati malo sladila. U davno izdanoj knjizi Secret Garden objavljene su neke od tih malih, ali strogo čuvanih tajni na koje bi svaki mudri muškarac trebao obratiti pažnju.

Djevojke se često uzrujavaju zbog toga što njihovi partneri spavaju u istoj majici u kojoj ponekad i odlaze na posao, ali one jedva dočekaju trenutak kada tu istu majicu mogu navuči na sebe kako bi mogle uživati u mirisu partnera koji se zadržao tom komadu odjeće.

Iako možda nikada to neće priznati djevojke željno iščekuju poziv svog dragog. Od trenutka kada se rastane od njega ona počinje po rukama počinje vrtjeti telefon nadajući se kako će svaki čas zazvoniti, a s druge strane će čuti njegov glas.

Čak i ako se redovito i vrlo često čuju s dragim djevojke uvijek čuvaju prve razmijenjene poruke i neprestano ih čitaju, a njima se, naravno, vole pohvaliti i najboljim prijateljicama.

Žene načelno ne vole kada muškarci neprestano plaćaju račune jer ih to stavlja u podređeni položaj, ali ipak će vas smatrati sebičnima ako nećete insistirati da platite račun kada se ona ponudi da to učini.

Iako rijetko priznaju, djevojke prije nego po prvi put stupe u seksualni odnos sa svojim dragim, često razmišljaju o tome kakav je on ljubavnik i kako izgleda njegovo tijelo.

Vezano s time, djevojke nikada ne upoređuju svog sadašnjeg s bivšim momkom jer, iako možda nije savršen, zlatno pravilo glasi da je novi dečko uvijek bolji od bivšeg.

Ukoliko dragoj povjerite svoju šifru od e-maila ili kakvog drugog osobnog računa ona će gotovo svakodnevno provjeravati vaše poruke i budno pratiti s kim se dopisujete.

Znatiželja ne staje samo na komunikaciji jer djevojke također vole znati šta vas uzbuđuje pa zbog toga često prate kakve erotske ili pornografske sadržaje pratite.

Ma koliko istraživanja tvrdila suprotno gotovo sve djevojke uglavnom vole malo žešće momke pa s vremena na vrijeme nije na odmet biti malo 'bahat' i pokazati zube.

Djevojke neprestano analiziraju svaki pokret, izraz lica, gestikulaciju i svaku riječ svog partnera.

Ono što svaku ženu zanima su bankovni računi, visina plaće, imovina koju posjeduje njen dragi i slične materijalne stvari. To naravno nije razlog da se sve žene okarakterizira kao 'sponzoruše'. Radi se o tome da se one jednostavno sigurnije osjećaju ako pored sebe imaju dobrostojećeg muškarca.

Svaka djevojka voli svog dragog voli učiniti ljubomornim. To je način na koji se uvijek može osjetiti željenom stoga, kad ju sljedeći put vidite kako odmjerava nekog drugog vama na očigled, znajte da ste njen cilj upravo vi.

Svaki put kada se posvađa s vama djevojka to čini isključivo zbog toga što se osjeća zapostavljenom. Zato imajte na umu da nije dobro odmah krenuti u protunapad nego joj posvetite malo više pažnje jer će ona to itekako znati cijeniti.

Iako su svjesne da to muškarcima nije jača strana djevojke vole da ih se neprestano podsjeća na to koliko su im bitne. Stoga im često govorite da ih volite i želite.

Posljednja mala ženska tajna, ona koju vjerojatno nikada neće priznati, je to da bez obzira koliko je samostalna, snažna i puna samopouzdanja, svaka djevojka se pored muškarca koji je čini sretnom osjeća sigurnije i to ne bi mijenjala za ništa na ovome svijetu.

20.02.2010. 23:49:47
Novi komentar
nužno
nužno