« Kultura
objavljeno prije 10 godina
LJETO NA ŠTROSU

StrossMartre proglasio No Football Area

Detaljan program po danima nalazi se na www.ljetonastrosu.com i u programskim knjižicama koje se mogu preuzeti na Strossmayerovom šetalištu

Nema nogometa na Strossu
Nema nogometa na Strossu (Ljetao na Štrosu)
Više o

ljeto na Štrosu

,

program

,

StrossMartre

,

No football area

StrossMartre je kulturna i turistička manifestacija u čijem se programu već 14. godinu zaredom predstavljaju glazbene, scenske i likovne snage sa domaće i međunarodne scene. Budući da se na gotovo svim javnim i privatnim prostorima u gradu sve podredilo „nogometnoj groznici",

Strosseri su odlučili zadržati svoj identitet i dodatno ga pojačati proglašenjem zone slobodne od nogometnih tema i programa. Tako se organizacija StrossMartra oglasila porukom koja glasi „No football area" čime se poručuje posjetiteljima da ovdje vrijedi zakon kulture i zabave.

Rock, jazz, blues, etno, swing i koncerti drugih sličnih bendova svake se večeri s početkom u 21.00 sat održavaju na malenoj pozornici kraj Kule Lotrščak. Početak sljedećeg tjedna otvorit će svojim nastupom Acoustic researche, a utorak je rezerviran za odličan provod uz Cinkuše.

Detaljan program po danima nalazi se na www.ljetonastrosu.com i u programskim knjižicama koje se mogu preuzeti na Strossmayerovom šetalištu. 

16.06.2014. 09:36:00
Novi komentar
nužno
nužno