« Metro World News
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci
MWN

Striptiz i seks na izletu busom

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Publimetro)
Više o

ljubavni autobus

,

Metro World News

Najnoviji hit čileanskog turizma je autobusna tura kroz Aricu, Tarapacu i Tacnu, odmor u vrućim izvorima i partijanje. Na prvi pogled, tura kao i svaka druga, no ova ima neke dodatne usluge koje je izdvajaju iz gomile: uključen je striptiz, društvo i seks, sve za 145 tisuća pesosa, približno 230 dolara.

Sve ovo nudi nova i kontroverzna erotska tura koja je neobično popularna na sjeveru Čilea. „Relax Tour krenula je pred tri mjeseca. Svakog vikenda tri autobusa kreću na put koji završava u izletištu „Aguas Calientes" (Vruće vode) u Tacni. Svaki bus ima 33 mjesta, tako da nam je svaki rasprodan", izjavila je za Publimetro Aillyn Erazo, koordinatorica ture.

„Dodir", kako agentica naziva seksualne doživljaje, se odvija u hotelu u Tacni, dok se u busu samo pleše i izvodi striptiz pred putnicima. Regionalni ministar zdravlja Antonio Marino kaže da je zabrinut zbog ove nove turističke ponude, no razlog zabrinutosti je sam po sebi zanimljiv. Naime, ministar je zabrinut zbog toga što autobus predstavlja potencijalnu sanitarnu opasnost, dok je ostatak sadržaja neupitan.

Utjehu potencijalnim zabrinutim klijentima ponudila je koordinatorica ture koja objašnjava da su djevojke koje rade s njima redovito kod liječnika, a i obvezna je upotreba kondoma.

Piše: Alejandra Cristi, Publimetro Chile
08.11.2008. 14:41:53
Novi komentar
nužno
nužno