« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
DRUGA NOĆ

Storytellers feat. Remi u drugom izdanju novog programa u Purgeraju

Nit vodilja cjelokupnog programa je kako i samo ime kaže - pričati priče

(Purgeraj)
Više o

Remi

,

zagreb-info

,

klub purgeraj

,

Storytellers

,

Denis Murković

Klub Purgeraj u suradnji s Denisom Murkovićem (aka Denna M - Radio 101) pokrenuo je novu programsku večer petkom pod nazivom "Storytellers".

"Storytellers" je zamišljen kao multimedijalni projekt koji se održava jednom do dva puta mjesečno. U njemu se glazbena priča poznatih gostiju s "alternativne" glazbeno-kulturne scene prenosi u formi intervjua kroz video priloge na internetu i televiziji, u formi radijske emisije te uživo u klubu Purgeraj gdje će Denisovi gosti u ulozi dj-a žariti i paliti plesnim podijem našeg dragog kluba. 

Nit vodilja cjelokupnog programa je kako i samo ime kaže- pričati priče. Posebice one priče koje javne osobe vežu uz glazbu govoreći o svojem ne samo glazbenom odrastanju, utjecaju koji je muzika imala na njihov život već i o svemu onom što im je kroz život zapalo za uši. 

Druga "Storytellers" noć u Purgeraju rezervirana je za još jednu jaku ženu alternativne scene, girl power glasnogovornicu i glavni vokal Elementala- Remi! Ugostiti će ju domaćin Storytellers večeri- dj Denna M koji će puštati plesni mix domaćeg i stranog rocka. Remi nam u ulozi dj-a dolazi na dobro pripremljen teren, jer je 1. dama trasha u Hrvata- Ida Prester već pošteno zatresla plesni podij Purgeraja!

Kada: petak, 19.02. u 22 sata
Upad: 15 kuna

17.03.2010. 15:29:27
Novi komentar
nužno
nužno