« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

Stolovi iz neke druge dimenzije

Dizajneri rade na unapređivanju ideje ‘uredskog posla’ i razvijaju namještaj za kojim je zabavno raditi

Fotografija vijesti
Više o

stolice

,

radni prostor

,

stol

,

Soojin Hyuna

,

kuća-stol

,

stol-traka

,

Flagship Vision One

Želite li radni prostor koji će vas poticati, dati vam ‘prostora’ ili samo biti maksimalno ergonomičan, rješenja postoje. Stol i stolica ovdje koegzistiraju na sasvim drugačiji način.

Ured već neko vrijeme nije učmali kutak sa stolom i stolicom za kojima se provode sati do konačne mentalne i fizičke ukočenosti. Dizajneri diljem globusa rade na stalnom unapređivanju ideje ‘uredskog posla’ i razvijaju namještaj za kojim je ugodno pa i zabavno - raditi. 

Kuća-stol skrovito je, a opet funkcionalno mjesto u koje se možete povući kada vam treba mira ili samo osjećaj odvojenosti od kućne vreve. Dizajnera Soojina Hyuna inspirirale su kućice za kojima žudimo od dječje dobi, no postupno zaboravljamo na tu želju i plivamo u prilagodbi svakodnevici. 

‘Flagship Vision One’ je samo isprika za kupovinu uredskog stola okorjelim gamerima. Sastoji se od originalnog Porche sjedala i podatnih platformi za sve stvarčice koje će vam u radu/igranju trebati.

Istraživanje kaže kako korištenjem ove stol-trake radnik može hodajući dnevno do 3 km/h, umjesto da sjedi 8 sati, sagorjeti godišnje 25,8 kg! 

22.08.2008. 19:47:53
Novi komentar
nužno
nužno