« Sanjarica
objavljeno prije 10 godina
SNOVI

Što znače mjesta koja sanjamo

Snove možemo tumačiti na razne načine, ali neke arhetipske slike imaju gotovo jednako značenje za sve ljude, pa da vidimo što to znače mjesta koja sanjate

Dvorac je simbol utočišta
Dvorac je simbol utočišta (Arhiva)
Više o

karneval

,

Rijeka

,

tunel

,

Crkva

,

plaža

,

planina

,

snovi

,

sanjarica

,

sanovnik

,

tumač snova

,

zgrada

,

dvorac

,

izgubljeni

,

polje

,

litica

,

hodnik

Sanjarica nam može pomoći u tumačenju snova, no često je potrebno pronaći i značenje koje određeno mjesto ima za nas, nekad doslovno, a nekad u prenesenom značenju. Ipak, neka mjesta su zapravo arhetipske slike kojima nam podsvijest šalje jasne poruke putem snova, pa evo nekoliko najčešćih mjesta koja se pojavljuju u snovima i njihovog značenja.

Crkva ima više značenja, a uglavnom simbolizira neka vaša vjerovanja, no ako su vrata otvorena, to znači poslovni rast i uspjeh, a zatvorena neuspjeh i gubitak novca, dok unutrašnjost crkve ukazuje na manje prepreke u planovima.

Dvorac simbolizira utočište i sigurnost, kao i priznanja i nagrade za uspjehe. Ako često sanjate dvorac, predodređeni ste za uspjeh i bogatstvo, no magloviti dvorci ukazuju na to da zapravo tražite utočište pred problemima. 

Sanjate li hodnik, a pritom je dugačak i hodate kroz njega, situaciju smatrate bezizlaznom, no ako je kraći i svjetliji, to je znak prelaznog razdoblja prema boljim vremenima.

Hotel ukazuje na promjene u načinu razmišljanja i odmak od starog načina razmišljanja i starih navika, a karneval vas vraća u djetinjstvo i pokazuje da svijet doživljavate na taj način. Karneval je simbol obmane i laži, pa morate situaciju sagledati iz drugog ugla, a najbolje je sanjati bijeg s karnevala.

Litica pokazuje da ste došli do kritične točke u životu i bojite se gubitka kontrole, no istovremeno ste stigli do nove razine razumijevanja i imate novu perspektivu.

Plaža u ugodnoj atmosferi ukazuje upravo na to - dolazak mirnog vremena, ali i na mjesto gdje se spajaju osjećaji i život, pa zapravo gledate unatrag i rezimirate što ste do sada postigli u životu.

Planine su, pogađate, prepreke koje trebate savladati, a što ste više na planini, bolje za vas jer je cilj bliže. Najbolji san je, naravno, biti na vrhu planine.

Polje, otvoreno i slobodno označavan našu želju za tom istom slobodom, a ako je zeleno, dolazi obilje i sreća. Kada to sanjate, prolazite kroz razdoblje osobnih promjena na bolje.

Rijeka, kad je mirna označava dolazak sretnih događaja, dok mutna i uzburkana upućuje na ljubomoru i nesporazume.

Šuma upućuje na činjenicu da se nalazite u prijelaznoj fazi života i trebate slijediti svoje instikte. Izgubljen u šumi znači da tražite sebe i način na koji ćete se bolje razumjeti.

Tunel je znak neuspjeha na svim poljima života, privatnim i poslovnim, a ako vam u susret ide vlak, slijedi vam nagla promjena načina života ili karijere. 

Detaljnija objašnjenja svih snova dat će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Sanjarica - slovo A

Sanjarica - slovo B

Sanjarica - slovo C

Sanjarica - slovo Č

Sanjarica - pojmovi na slovo Ć

Sanjarica - slovo D

Sanjarica - slovo Đ

Sanjarica - slovo Dž

Sanjarica - slovo E

Sanjarica - slovo F

Sanjarica - slovo G

Sanjarica - slovo H

Sanjarica - slovo I

Sanjarica - slovo J

Sanjarica - slovo K

Sanjarica - slovo L

Sanjarica - slovo Lj

Sanjarica - slovo M

Sanjarica - slovo N

Sanjarica - slovo Nj

Sanjarica - slovo O

Sanjarica - slovo P

Sanjarica - slovo R

Sanjarica - slovo S

Sanjarica - slovo Š

Sanjarica - slovo T

Sanjarica - slovo U

Sanjarica - slovo V

Sanjarica - slovo Z

Sanjarica - slovo Ž




>> Snove možete prokomentirati i na forumu Snovi ... tumačenja >>

26.05.2014. 21:29:00
Novi komentar
nužno
nužno