« Fun
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
HACKED BY: d3t0x

Što se dogodi kada geeku zaboravite staviti luk u ćevape?

Unatoč tomu što nikako ne opravdavamo ovakve postupke, ne možemo se ne nasmijati drskosti stanovitog d3t0xa koji je na jedinstven način odlučio izraziti svoje nezadovoljstvo uslugom

Fotografija vijesti
Više o

hakeri

,

rubelj grill

Neki hakeri napadaju radi zabave, neki radi osobnog probitka, a neki da učine svijet boljim mjestom. S druge strane, neki to rade zbog toga što doista mrze čevabdžinice koje nisu u stanju razlikovati čvarke od čevapa s lukom.

Unatoč tomu što nikako ne opravdavamo ovakve postupke, koji su uostalom i nezakoniti, ne možemo se ne nasmijati drskosti stanovitog d3t0xa koji je na ovaj jedinstven način odlučio izraziti svoje nezadovoljstvo uslugom.

"Sljedeci puta mi umjesto cvaraka pošaljite cevape sa lukom. Poz mojoj ljenoj ekipi iz ljuske." stoji na stranici poznatog zagrebačkog lanca čevabdžinica.

Ako ništa drugo, da se mušterije češće ovako žale na (redovito) katastrofalnu uslugu naših restorana i ugostiteljskih objekata, tko zna, možda Česi i Mađari ne bi nosili 10 kilograma kruha u prtljažniku kad idu u Lijepu Našu na more. 

d3t0xu se ispričavamo ako ga je naslov uvrijedio :)

Želite li se uvjeriti sami kako to izgleda, kliknite OVDJE.

Piše: M. Lozančić
03.10.2011. 22:13:00
Novi komentar
nužno
nužno