« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
KREVET

Što posteljina govori o vama

Krevet može biti ogledalo karaktera; neki više uživaju u usklađenim bojama i urednom krevetu, a neki žele nešto sasvim drugo

Posteljina
Posteljina (Shutterstock)
Više o

krevet

,

udobnost

,

uređenje stana

,

karakter

,

Al Wasl

,

debakl

Je li vam važno da je krevet pospremljen, a boje jastučnica i plahte usklađene? Ili se najbolje osjećate kada se legnete u krevet kakav ste ostavili kada ste se ujutro probudili? Saznajte što vaša posteljina govori o vama:

Minimalizam
Ako se i u spavaćoj sobi vodite uzrečicom "manje je više", vjerojatno je da ste osoba otvorena duha i širokih pogleda na svijet. Posteljina odražava vašu mirnoću i nekompliciran stav. Vrlo ste direktni i ne sramite se otvoreno pokazati što vam je na umu.

Udobnost
Ako ste sve podredili fizičkoj i emocionalnoj udobnosti, osjećajna ste i lojalna osoba. U životu su vam najvažnija prijateljstva i bliski odnosi s ljudima, a materijalne stvari su vam u drugom planu.

>>Stižu traperice protiv celulita i posteljina za bolji seks

Ženstvenost
Ženstven krevet sugerira da žudite za maženjem, a ukoliko imate i šarenu posteljinu otvorena ste osoba koja se najbolje osjeća kada je u centru pozornosti.

Svaštara
Nepospremljen krevet s posteljinom u najrazličitijim stilovima sugerira da ste neorganizirani, ali i da ne patite za detaljima. Spontani ste i ne smeta vam ako vam se boja jastučnice ne slaže s bojom plahte. 

Posteljina

22.10.2012. 16:30:00
Novi komentar
nužno
nužno