« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
VRUĆEEE

Što pali znakove horoskopa

Znakovi horoskopa imaju različit pristup seksu - neki su vrlo precizni i detaljno se posvećuju tome, dok drugi igraju na osjećaj i intuiciju

Što će znakove horoskopa dovesti do ludila
Što će znakove horoskopa dovesti do ludila (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

,

napaljivanje

,

seksi horoskop

Ovan je u seksu perfekcionist velikih očekivanja od partnera, ali i od sebe. Jedina mana u cijeloj priči je što to nakon nekog vremena postane dosadno zbog ponavljanja, pa je potrebno unijeti neke nove elemente što će ih dobro napaliti.

Bik je i u seksu tvrdoglav i drži se svojih shema koje mu garantirano donose zadovoljstvo. Baš kao i Ovnovima, i Bikovima je potrebna promjena, iako je oni ne vole iz dubine duše. Savjet - povremeno prepustite partneru da vodi priču, ugodno ćete se iznenaditi.

Blizanci mogu biti savršeni, ali i najgori mogući partneri, jer kod njih sve ovisi o raspoloženju. No, kako su vrlo komunikativni, njih će brzo napaliti dvosmislen razgovor, pa je i negativna situacija vrlo lako rješiva.

Rak traži stabilnost u svakoj vezi, a seks je jedan od najboljih načina da ih se oraspoloži i potakne zbližavanje koje toliko traže. Rješenje problema promjena raspoloženja za Raka je jednostavno - odvucite ga u krevet bez puno priče.

Lav i u krevetu voli biti glavni, no kako mu ne nedostaje pažnje i ljubavi, i partner će garantirano uživati. Ono što ih najviše pali su razne seksualne fantazije koje ne moraju biti previše komplicirane, jednostavna doktor-pacijent ili seksi medicinska sestra bit će dovoljni.

Djevica će analizirati i seks, i to u detalje, tako da je napaliti Djevicu vrlo, vrlo jednostavno - zamolite ju da vas ljubi po cijelom tijelu, a vi ćete joj reći što vam najviše odgovara - ova jednostavna igrica zaposlit će njihov analitički um i raspaliti im strast.

Vaga žudi za pravednošću i ravnotežom, tako da će uzvratiti pošteno na svaki poticaj sa strane partnera. No, kako usput vole biti okružene lijepim stvarima, napalite ih ostavljenim svjetlom u sobi tijekom seksa da mogu vidjeti baš sve.

Škorpion je prilično osjećajan, unatoč vanjštini,  no baš je to najbolje kod njih u krevetu - obožavaju gledati partnera u oči dok se seksaju, tako da je za njih, začuđujuće, misionarska poza ono što ih najviše pali.

Strijelac stalno traži nešto novo, a između ostalog to se odnosi i na seks. Stoga, ako želite zadržati Strijelca, potrudite se stalno biti neka druga osoba, inovativni i kreativni - sve to možete pronaći u obližnjem seks shopu.

Jarac će svaku večer isplanirati do zadnjeg detalja, pa i trenutak u kojem počinje seks. Ipak, njihovi osjećaji prilično su snažni, pa ako želite probuditi vulkan u njima, pristanite na neku njihovu seksualnu fantaziju.

Vodenjak svoju nekonvencionalnost donosi i u krevetu, tako da je zabava zagarantirana, no jedino u slučaju da ste barem pola toliko avanturistički nastrojeni i spremni istraživati i pomicati granice, što Vodenjake pali do ludila.

Ribe svoje emocije najbolje izražavaju u krevetu, no kako su plahe i ne zamjeraju pogreške, često im se dogodi da u krevetu ostanu nezadovoljene. Pitajte ih što žele, zadovoljite njihove snove i bit ćete im vječan izvor inspiracije za seks.

27.06.2015. 16:01:00
Novi komentar
nužno
nužno