« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
NOSITE SVOJE BOJE

Što odjenuti za doček prema horoskopu

Koje boje odjenuti za doček i koje boje općenito najbolje pristaju horoskopskim znacima...

Lavica Charlize Theron zna se fantastično odjenuti u skladu s bojama svojega znaka
Lavica Charlize Theron zna se fantastično odjenuti u skladu s bojama svojega znaka (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

odjeća

,

horoskop

,

Blizanci

,

doček Nove godine

,

stil

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

horoskop boje

,

boje za horoskopske znakove

Ovan

Ovnovi, posebni ljubitelji životnih strasti i vatre, zasigurno bi trebali odabrati CRVENU boju. Dakle, drage Ovnice, crvena haljina je za vas ono čime ćete oboriti svih s nogu! Ako pak niste na tulumu koji je za izazovnu večernju haljinu, onda se svakako zacrvenite detaljima. Remen, nakit, torbica, cipele, kosa - sve može, samo neka je vatreno! Ako ne idete nikud i ne mislite raditi ništa, barem namažite usne vatrenim ružem. To će probuditi energiju u vama, a tko zna što se onda može dogoditi...

PS: I muškarci mogu nositi crveno!!

Bik

Plava boja beskonačnosti, vaša je boja za najluđu noć. Uz nju ide savršeno i bogati nakit kojim se volite kititi. S obzirom da su Bikovi skloniji proslavama na otvorenom, svoju dozu glamura postići ćete kvalitetnim materijalima. Odaberite kašmir i vunu, a ispod nemojte zaboraviti seksi rublje! Naravno, u nebeskoplavoj boji. Tako ćete na kraju večeri ostati u izazovnom rublju okićeni samo nakitom i svojim nedokučivim smiješkom...

PS: Momci - mislite li slaviti u planinarskoj kućici, zaboravite na boje i ponesite najdeblje čarape i gaće koje imate !!

nastavi čitati dolje

Blizanci

Veseli Blizanci mogu spojiti sve nespojivo i izgledati odlično. Vaša boja je žuta kao sunce, a kreacija... i tako vas nitko ne može obući kao što se vi sami možete! Prepustite se svojoj intuiciji i opet ćete izazvati „čuđenje  u svijetu" . Vaš tulum može biti od ulične zabave do glamurozne hotelske uz grijani bazen. Nemojte samo da vas netko zamijeni za Lady Gagu ili Josipu Lisac jer ćete do kraja večeri morati zabavljati goste!

PS: Momci  - poslušajte savjet neke ženske osobe pri oblačenju.

Rak

Ok, vi se prvo morate odlučiti izvući iz kućice kako biste igdje otišli, a to je ujedno i vaša najteža odluka! Boje za ovu mjesečevu djecu su srebrna, sivkasta, bijela u svim nijansama Mjeseca. To će vam dati dodatnu sigurnost kao i željni pogledi ostalih posjetitelja tuluma kad izbacite svoje predivne atribute u prvi plan. Kao posebnu atrakciju pokažite leđa izazovnim otvorom ukrašenim bisernom ogrlicom ili komadom srebra.

PS: Muški - nećete pogriješiti s retro kombinacijom.

Lav

Da, da, jasno je svima, niti jedan komad odjeće u vašem ormaru ne može odraziti ono što vi zaista jeste i koliko vam je stalo biti u centru pažnje! Umjesto suludog odlaska u (pre)skupi shoping radije potražite koji zlatni komad odjeće u ormaru. Zlatna boja otvorit će vam energiju i privući onoliko pogleda koliko vam treba. Nemojte se samo obući u zlatno od glave do pete! Izaberete li neku neutralniju boju, svakako nanesite barem zlatnu šminku ili šljokice.

PS: Momci  - s obzirom da je vama bitnija udobnost, vjerojatno ćete odabrati košulju i džemper kao i svaki put. To je u redu, pogotovo ako obučete zlatnu ili toplu narančastu boju.

Djevica

Ako idete na tulum na kojem niste domaćin, prije nego se počnete oblačiti provjerite sve što ste mislili provjeriti jer vam znojenje što nemate sve pod vlastitom kontrolom nije baš hit miris na dočeku. Nakon toga se opustite u dugoj kupki i onda odaberite svoju odjeću. Vaše boje su bijela, plava i siva. Osoba ste koja zna odlično nositi sve što odjene, a s obzirom da ćete u nekom trenutku vjerojatno preuzeti domaćinske obveze, obucite hlače i zanimljivu majicu ili košuljicu. Nakit - može i ne mora, ali nemojte zaboraviti našminkati oči kako biste potaknuli svoj unutarnji glamur.

PS: Momci  - vama je svejedno što ćete obući, samo nemojte zaboraviti ručni sat!

Vaga

Vaše boje su modra, smaragdna i tirkizna. S obzirom da ste vi vjerojatno već mjesec dana u potrazi za odjećom za doček, što god vam mi rekli neće biti dovoljno dobro. Ali, ako ste zapeli i ne znate, predlažemo vam nešto što lagano pada na jedno rame (ili s ramena) ili nešto s puno vezica. Tako ćete kad konačno ostanete sami s voljenom osobom imati zanimljiviju predigru.

PS: Momci  - za vas je klasika u plavoj boji.

Škorpion

Ako se uspijete othrvati svojoj neutaživoj želji za crninom, onda je vaš izbor tamno crvena, boja vina, maslinasto zelena  i bež. Ako već ne možete zamisliti da se u javnosti pojavite u boji, barem odjenite izazovno bordo rublje na svoju malu crnu haljinu. Šminka u stilu Amy Winehouse ide samo ako imate manje od 25! Za starije će zagasito crveni ruž na usnama učiniti više nego dovoljno!

PS: Momci  - svoje crno odijelo razbijte crvenom kravatom ili nekim maslinastim detaljem.

Strijelac

Za vas su intenzivne boje poput tirkizne, smaragdne, kobalt plave, purpurne, ali to ne znači da ćete moći odjenuti stare trapke i starke i ludu majicu. Nova godina je ipak poseban dan pa se malo potrudite oko svog izgleda. Uz samo malo maštovitosti traperice mogu postati ultimativni modni hit, a klasični sako preko lude majčice dat će vam i notu pomaknute ozbiljnosti. Našminkajte se u srebrno plavim nijansama.

PS: Momci  - ne, ne možete ići u starim trapericama samo zato jer Novu čekate u starom društvu!!

Jarac

Pripadnici ovog prizemnog znaka rado biraju i odjeću takvih boja. Sve nijanse sive, smeđe pa i crna njihova su dobitna kombinacija. Za vas su i klasični komadi odjeće, ali uz obveznu suknjicu s volanima. Neka barem odjeća za ovaj dan ima pomak od svakodnevnice. Veseli nakit dat će vam novu energiju i neobičnost kojoj potajno težite. Upamtite samo da to ne znači strpati odjednom sve na sebe!

PS: Momci  - razmislite hoće li odijelo pristajati na tulum na koji idete? Možda je prikladnije ipak obući košulju i „obične" hlače?

Vodenjak

Za vas su sve nijanse zelene ili ljubičasta kombinacija. S obzirom da vaše odijevanje uvijek ovisi o tome kako se tog dana osjećate, teško je unaprijed znati kako ćete se osjećati. Ipak, s obzirom na vaš ormar neka retro kombinacija u ovim bojama bit će odlična za više različitih vrsta tuluma (a svi znamo kako vi volite zbrisati s jednog na drugi tulum i tako sve do privatnog u svom krevetu).

PS: Momci  - pidžama nije odjevni predmet za tulum!

Ribe

Ribica u vodi okružena plavom bojom - to ste vi! Nijanse plave, modrozelena, tirkizna pa čak i ljubičasta, natjerat će vam krv u obraze i podignuti opće raspoloženje za doček Nove godine. Pleteni odjevni predmeti u tim bojama bit će pun pogodak, pogotovo ako planirate doček na ulici ili trgovima. Na noge navucite tople čizmice, a one predivne salonke ponesite u torbici za slučaj tople kućice.

PS: Momci  - odjenite mucasti džemper kako bi potencijalni komadi imali ispriku maziti vas prije vremena.

>> Pročitajte veliki godišnji horoskop za 2015. >> 

31.12.2014. 17:01:00
Novi komentar
nužno
nužno