« Život
objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec
EHHH...

Što o vama govori ono što pijete?

Istraživanje otkrilo što vaše omiljeno alkoholno piće govori o vama - i nekima se neće svidjeti

Zanimljivo... ;)
Zanimljivo... ;) (Arhiva)
Više o

piće

,

vino

,

whiskey

,

gin tonic

Nakon što su istražili anonimne odgovore na najveću svjetsku anketu o konzumiranju alkohola i droga, znanstvenici su otkrili da oni koji popiju navedena pića naginju agresiji čak 30 posto više od osoba koje preferiraju alkoholna pića poput crnog i bijelog vina te piva.

Obožavatelji gin&tonica u većini slučajeva smatraju se seksipilnijima nego oni koji uživaju u drugim pićima, donosi studija objavljena u časopisu BMJ Open. Međutim, druga strana medalje neće oduševiti one koji vole popiti čašicu ruma, gina ili votke jer rezultati tvrde da oni naginju agresiji.

Ljubitelji crnog vina osjećaju se najviše umorno nakon konzumiranja čaše, pokazuju rezultati ankete Global Drug Survey koja je provedena na 30 tisuća ljudi iz 21 zemlje.

S druge strane jača pića čine ljude da se osjećaju energičnije, ali i više seksi, donose znanstvenici s Public Health Wales and King's College London. Dolazi i do većeg samopouzdanja, a vino i pivo najviše opuštaju.

"Razumijevanje emocija koje su povezane s konzumiranjem alkohola ključno kako bi djelovali na problem zlouporabe alkohola. [Ova istraživanja] omogućuju nam uvid u emocije koje utječu na izbor alkoholnog pića kod različitih grupa ljudi", zaključili su autori studije. 

Sve u svemu - uvijek budite prisebni i pijte koliko vam tijelo dopušta da ostanete normalni....

03.05.2022. 21:01:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    03.05.2022. 21:41
    Bijelo vino:))))))
Novi komentar
nužno
nužno