« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
PRIPAZITE :)

Što NE smijete raditi znakovima horoskopa

Znakovi horoskopa imaju svoje dobre i loše strane, a svaki od njih ima onu jednu stvar koja ih trenutno izbaci iz takta i pretvori u čudovišta - pa da vidimo koje su to

Ne želite se izložiti bijesu...
Ne želite se izložiti bijesu... (Shutterstock)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan - nemojte se svađati s njima, previše su agresivni i eksplozivni, pa bi to stvarno moglo loše završiti.

Bik - ni slučajno im nemojte ukrasti hranu, to im je najvažnija stvar na svijetu, pitajte i dat će vam.

Blizanci - nemojte im reći da prestanu govoriti i ušute, to im je kao da ste im rekli najgoru moguću uvredu.

Rak - nema kritiziranja, ali baš nikad. Odmah će se naljutiti i zatvoriti u svoju ljušturu iz koje ćete ih jako teško izvaditi van.

Lav - niti ne pokušavajte biti bolji od njih u nečemu, oni moraju biti vođe i u centru pažnje i smlavit će vas argumentima, sigurno...

Djevica - nipošto se nemojte upuštati u dokazivanje da su u krivu, jer njihov analitički um uspjet će vas uvjeriti da ste pogriješili, čak i kad ste stvarno u pravu.

Vaga - nemojte ih prisiljavati na nešto, pogotovo na donošenje odluke na brzinu, jer u takvim situacijama pucaju kao kokice.

Škorpion - nemojte im lagati ni za živu glavu, jer kada vas otkriju (a to je jednostavno neminovno), izložit ćete se njihovom bijesu koji je stvarno zastrašujuć.

Strijelac - ne pokušavajte ih ograničavati jer im je sloboda najvažnija stvar na svijetu, kako emotivna, tako i fizička.

Jarac - nema pretvaranja s Jarcima, oni idu uvijek izravno u glavu, a prijetvorne osobe učinkovito distanciraju od sebe zauvijek.

Vodenjak - nemojte ih pokušavati promijeniti, jer to nije moguće, oni žive samo prema svojim pravilima i tuđa ne prihvaćaju nikada, bez obzira koliko vas voljeli

Ribe - ne šalite se s njima, ali doslovno - šale na svoj račun ne primaju jer su previše osjetljive, a ako osjete da su one predmet šale... takvu provalu emocija stvarno ne želite doživjeti.

05.04.2017. 15:01:00
Novi komentar
nužno
nužno