« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
PAZITE :)

Što ne smijete govoriti horoskopskim znakovima

Jarce jednostavno ne smijete prozivati jer odmah počinju brusiti rogove, a još je gora ideja Lavu reći da bi nešto bolje pristajalo nekom drugom

Pripazite što ćete im reći :)
Pripazite što ćete im reći :) (Shutterstock)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

Ovan sigurno neće blagonaklono prihvatiti bilo koju varijantu ostavljanja na čekanju, jer njihova impulzivnost i karakter jednostavno ne mogu shvatiti da je bilo što važnije od onog što oni rade, stoga "Pričekaj ..." ne treba koristiti u razgovoru s njima.

Bik ne voli hvalisavce, jer sam nije takav, a ako se još radi o nekome tko za hvalisanje nema pokrića, to prihvaćaju kao da im je netko mahnuo crvenom krpom ispred nosa. Nervoza raste i eksplozija se bliži sa svakom novom riječi.

Blizanci puno govore i očekuju od okoline da to shvati i prihvati. Stoga, zamoliti Blizanca da zašuti je otprilike jednako kao da ste istovarili sve psovke koje znate na njega, pa pokušajte biti malo taktičniji.

Rak ne voli kad im se netko gura u posao i pritom je nasrtljiv, jer bez obzira na činjenicu da im taština nije jaka, svejedno će ih tako nešto zasmetati, gotovo jednako kao kad im pokušavate mijenjati planove koje su oni napravili. 

Lav jest tašt, to valjda svi znaju, pa reći da bi nešto bolje stajalo nekom drugom predstavlja najgoru moguću uvredu za njih. Ako ne možete pohvaliti njihov izgled, bolje vam je da šutite jer svaka kriva primjeda može izazvati velike problema. 

Djevica će poludjeti na svaku gramatičku grešku kod sugovornika, a to se odnosi i na govor u dijalektu. Što ćete, takve su, pedantne i organizirane, pa ih može lako pogoditi i kad ih netko odbije samo saslušati.

Vaga je svojeglava, a glazba im je sve u životu, pa kad oni puste svoju omiljenu pjesmu, najgora moguća stvar je zamoliti ih da to stišaju - bolje bi vam bilo da ste ih opalili toljagom po glavi nego najuljudnije zamolili tako nešto. 

Škorpion svoju impulzivnost najbolje pokazuje kad se nađe suočen s ultimatumima - nema šanse da vam prođe, pa makar oni uništili svijet pritom. Uz to, sve što bi moglo ukazati na to da su zamjenjivi loše im pada na ... karakter.

Strijelac može slušati tri dana bez prestanka ako treba, no ne one koji se žale i misle da je cijeli svijet protiv njih. Pasivan pristup životu diže im tlak u nebesa, tako da se nemojte obratiti Strijelcu ako vam treba rame za plakanje. 

Jarac može istrpjeti svašta, no kad spomenete njegov novčanik i mogućnost posudbe iz njega, tu je priči kraj. Njih posuđivanje jednostavno izjeda iznutra, nemojte ni pokušavati, lakše ćete dobiti novac od MMF-a nego od njih.

Vodenjaci u principu ne razmišljaju puno o tome što drugi ljudi misle o njima, no i njih može zaboljeti kad im kažete da je neka njihova ideja glupa. Još će gore reagirati kad im kažete da nešto ne razumiju.

Ribe su osjetljive dušice i svaka ih loša riječ o njima izuzetno pogađa, pa nije pametan potez svratiti na kavu i započeti razgovor uvodom tipa Znaš li što sam čuo da pričaju o tebi ... To će ih potpuno dotući, a loše primaju i izjave da ne mogu nešto napraviti ili naučiti.

Pročitajte i svježi aktualni dnevni horoskop:

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Dnevni horoskop Ovan
 Dnevni horoskop Bik  Dnevni horoskop Blizanci
 Dnevni horoskop Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Dnevni horoskop Lav  Dnevni horoskop Djevica
 Dnevni horoskop Vaga
 Dnevni horoskop Skorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Dnevni horoskop Strijelac
 Dnevni horoskop Jarac
 Dnevni horoskop Vodenjak
 Dnevni horoskop Ribe
22.05.2014. 20:02:00
Novi komentar
nužno
nužno