« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
EH, DA ...

Što kaže horoskop o vašoj vezi

Datum početka veze može se tumačiti i kao datum rođenja, pa pročitajte što zvijezde kažu o vašoj vezi

Što kaže horoskop o vašoj vezi
Što kaže horoskop o vašoj vezi (Dreamstime)
Više o

Ribe

,

Rak

,

brak

,

Vaga

,

Bik

,

veze

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

bračni horoskop

Veza ili brak također imaju horoskop, pa se za početak prisjetite kad ste prohodali ili se oženili i pročitajte što horoskop kaže kako će vam biti zajedno.

Ovan - ako je vaša veza u ovom znaku, nema šanse da vam bude dosadno, jer ćete letjeti kao golubi kroz prozor, čas jedan, čas drugi, a sve nesuglasice ćete na kraju riješiti u krevetu. Ipak, veza je čvrsta i može sve preživjeti jer nema laži među partnerima.

Bik - veza u ovom znaku bit će stabilan i čvrst odnos koji lako odolijeva problemima, a partneri su puni podrške jedno prema drugom. Uz to, možete računati na puno strasti, no nemojte se izgubiti u njima i zanemariti okolinu.

Blizanci - kakav znak, takva i veza, reklo bi se. Vezu u tom znaku obično započinju dobri prijatelji koji sjajno komuniciraju i partijaju zajedno, a od ljubomore ni traga. Mala nezgoda je previše partijanja i društvenog života što može vezu na kraju reducirati na čisto platonsku.

Rak - veza puna romantike i nježnosti, to su oni koje uvijek vidite zajedno. Sve je puno topline i nježnosti, a oba partnera žele veliku obitrelj. I tu se može dogoditi da se previše vremena posvećuje partneru, a premalo okolini.

Lav - sjajno i blistavo, puno strasti, drame i žestokih svađa uz još žešća pomirenja u krevetu. Romantika je stalno prisutna, a pred drugima se predstavljaju kao apsolutno savršen par, bez obzira na svađe.

Djevica - trajna i stabilna veza koju održava zajednička želja za sigurnošću i otvoren i iskren odnos oba partnera. Žestoke su svađe nepoznanica, filmovi i razgovori dominiraju, no možda ipak malo nedostaje emocija. 

Vaga - ljubav je centar ove veze i to se vidi na poklonima, nježnosti i pažnji oba partnera koji jako dobro znaju kako održati strast u vezi. No, potiskivanje frustracija i premalo iskrenosti nekad se nađu na putu ovoj vezi. 

Škorpion - veza puna emocija i strasti, snažne seksualne privlačnosti koja će biti temelj opstanka veze. Uz to, naravno, idu i ljubomorne scene, posesivnost i nedostatak tolerancije, što može okončati vezu. 

Strijelac - vedra veza puna uzajamnog razumijevanja i poštovanja, bez opterećivanja sumnjama i ljubomorom. Bitan faktor ovakve veze je osobna sloboda i neovisnost, tako da ih se ne mora uvijek viđati zajedno.

Jarac - nije sve puno cvijeća, romantike i nježnosti, no zato ima sigurnosti i stabilnosti napretek, kao i uzajamnog poštovanja što isključuje emocionalne ucjene, svađe ili manipulacije. Problemi se rješavaju odmah, no treba ipak poraditi na emocionalnoj strani veze da bliskost ne nestane. 

Vodenjak - zanimljivo vrijeme za započinjanje veze, jer se obično radi o ljudima koje ne biste nikada spojili, a ipak su savršeni zajedno. Ljubomora je strana riječ u ovakvoj vezi, pa je odnos stabilan i može potrajati zauvijek.

Ribe - nježnost, stalni izljevi ljubavi i romantike obilježja su ove veze, a ljubav partnera je garancija uspjeha. Ima drame i jačih emocija, no ipak partneri paze jedno na drugo i povremeno se bez problema žrtvuju kako bi veza opstala. 

02.09.2013. 15:02:00
Novi komentar
nužno
nužno