« Spektakli
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
ŠPIČKOVINA

Što je muškarac bez trikova Luke Vidovića i Marija Kovača

Špičkovčani su se naljutili, vjerojatno do sada i odljutili, a uskoro će postati domaćini predstave koju su osmislili Luka Vidović i Mario Kovač

Ludi show Vidovića i Kovača
Ludi show Vidovića i Kovača (Menart)
Više o

Luka Vidović

,

Mario Kovač

,

Špičkovina

,

Što je muškarac bez trikova

Što povezuje političare i medije, Luku Vidovića, Marija Kovača i jednu pretpremijeru? Odnedavno - ŠPIČKOVINA!

Zahvaljujući izjavi hrvatskog premijera, malo zagorsko mjesto za koje su mnogi do tada mislili da ne postoji, postalo je nacionalnim herojem. Špičkovčani su se naljutili, vjerojatno do sada i odljutili, a uskoro će postati domaćini predstave koju su osmislili Luka Vidović i Mario Kovač: „ŠTO JE MUŠKARAC BEZ TRIKOVA?"

Ovu predstavu još niste imali prilike vidjeti iz jednostavnog razloga: još nije izvedena! Pretpremijera će se održati 18. svibnja u prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD)  Špičkovina u 21.00h, a intrigantni dvojac nasmijat će vas do suza - mogla bi ovo biti idealna prilika da spojite smijeh i izlet u lijepe zagorske krajeve!

Predstava je autorski  projekt iluzionista Luke Vidovića i redatelja Marija Kovača koji spaja iluzionizam sa satiričkim pogledom na svakodnevicu. Projekt je zamišljen sa željom da humorom oplemeni klasični iluzionistički show te na taj način vrati osmijeh na lice svekolikoj publici. U nešto više od sat vremena predstava vam nudi desetak vrhunskih trikova, niz originalnih šaljivih video uradaka i  do sada ne viđeni stand-up komičarski pristup.

Naizgled nespojiva kombinacija stand-up komedije i magic showa omogućit će vam jedinstveni kulturno-medicinski tretman zbog kojeg ćete u nešto više od sat vremena:
a) Smršaviti desetak kilograma;
 b) Spoznati smisao života;
c) Naučiti kako se obogatiti u par lakih koraka;
d) Naučiti osnove engleskog jezika (PIPL MAST TRAST AS);
e) Pronaći osobu vašeg života;
f) Riješiti problem disfunkcije - pretpostavljate koje?
  i
g) Sve od navedenog!

Političari, glumci, pjevači i ostali estradnjaci bez njihova znanja i pristanka dobili su svoje mjesto u predstavi. Neki su pritom prošli loše, a neki još lošije. A vi, zar još uvijek vjerujete političarima?  Što čekate? Dođite i uvjerite se sami. Špičkovina će vam pružiti nezaboravan provod u toplo subotnje veče!

Luka Vidović hrvatski je iluzionist; u karijeri je održao više od tisuću iluzionističkih nastupa, a zapažen je kao dio trojca Bitorajac-Filipović-Vidović u predstavi  Magic Act Show. Do sada je nastupao za gotovo sve korporacije u Hrvatskoj, ali i izvan nje (Australija, Monaco...). S ocem Ivicom Vidovićem osniva Teatar Prestige 2010.god. koji je do danas održao preko 300 predstava. Njegov posljednji veliki projekt je predstava „Cijeli svijet je pozornica" , plesno-iluzionistički show, u  suradnji s hip hop plesnom skupinom Atomic Dance Factory.

Mario Kovač hrvatski je  kazališni i filmski redatelj. Kao režiser, glumac, kompozitor, scenograf ili dramaturg sudjelovao je i u stvaranju čitavog niza amaterskih predstava i performansa. Djeluje i kao dramski pedagog te voditelj brojnih dramskih radionica. Osniva nezavisnu studentsku kazališnu grupu Schmrtz Teatar koja je iznijela već više od 120 predstava, performansa, koncerata te ostvaruju brojna gostovanja po Hrvatskoj i Europi.

Broj ulaznica je ograničen, stoga vas molimo da svoje mjesto u dvorani osigurate na vrijeme. Ulaznice možete kupiti po simboličnoj cijeni od 20 kuna od 9. svibnja na prodajnim mjestima: ZABOK-Knjižnica Ksaver Šandor  Gjalski; DUBRAVA ZABOČKA 81c-Bistro Minnie; ŠPIČKOVINA 16 - Bistro Dom Herc; BEDEKOVČINA- Općinska knjižnica i čitaonica te na svim prodajnim mjestima  Eventima (cijena ulaznice 30 kuna).

Za dodatne pojedinosti molim kontaktirajte rezervacije@menart.hr.

Sve novosti možete pratiti na www.bpm.menart.hr  ili na www.menart.hr

08.05.2013. 12:29:00
Novi komentar
nužno
nužno