« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci
POGLEDAJTE

Što je dostupno na Huawei nova 9

Provjerite koje su aplikacije dostupne na Huawei nova 9 pametnom telefonu

Huawei nova 9
Huawei nova 9 (Arhiva)
Više o

Huawei

,

nova 9

Huawei je na nedavnom europskom predstavljanju lansirao svoj najnoviji uređaj - Huawei nova 9, a prve recenzije pokazuju da se radi o vrlo atraktivnom uređaju. Uređaj je oduševio dizajnom, sjajnim performansama, flagship kamerama te pristupačnom cijenom. Uz sjajne hardverske mogućnosti, uređaj nudi i pristup svim potrebnim aplikacijama.

Danas se mobilne aplikacije koriste više nego ikada prije. Istraživanje provedeno od strane tvrtke Appannieja pokazalo je da za vrijeme dok smo budni, više od četvrtinu vremena provedemo koristeći aplikacije. One su nam vrlo bitne, a koristimo ih za zabavu, poslovne aktivnosti, zdravstvene usluge i ostalo.

Rastuće tržište aplikacija traži od kompanija da stalno drže korak s potražnjom korisnika, a otkad je Huawei lansirao platformu Huawei Mobile Services (HMS) u Europi, ponudili su korisnicima velik broj dostupnih aplikacija. AppGallery nudi čak 144 000 različitih globalnih i lokalnih aplikacija integriranih s HMS-om, softverom koji pokreće nove Huawei pametne telefone.

Huawei je uložio devet godina na usavršavanje njihove trgovine aplikacija u Kini, kako bi AppGallery bio spreman za lansiranje na globalno tržište. Raznolikost sadržaja dostupnog Huaweijevim korisnicima brzo je počelo konkurirati čak i najpoznatijim trgovinama aplikacija. Veliki broj kvalitetnih aplikacija, među kojima su i svjetski najčešće preuzimane aplikacije, svakodnevno povećavaju broj ukupnih korisnika AppGalleryja.

Popularne aplikacije, lokalne i globalne, sada su dostupne korisnicma

Ono što korisnici najviše žele su sigurne i popularne aplikacije. Aplikacije poput Facebooka, WhatsAppa ili Zooma od sada su lako dostupne vlasnicima Huawei nova 9 pametnog telefona. Potrebno je upisati ime željene aplikacije u preglednik Petal Search koji odmah nudi poveznicu za izravno preuzimanje aplikacije.

S obzirom da je AppGallery dostupan korisnicima u više od 170 zemalja, aplikacije od lokalnog značaja također su vrlo važne. Huawei nastoji korisnicima osigurati dodatne pogodnosti kroz kupone, promocije i besplatne poklone. Ideja je predstaviti globalne aplikacije s lokalnim naglaskom kako bi bile jednako važne korisnicima. Tako u AppGalleryju možete pronaći važne aplikacije banaka, npr. PBZ-a, Zagrebačke banke, OTP banke, Erste banke, RBA-e, HPB-a. Osim banaka, u trgovini su i aplikacije domaćih medija, kao i aplikacije telekom operatera HT-a, A1, Telemacha, Optima telekoma, kao i pripadajućih brendova MAXtv-a, Bonbona, Tomata i sl. Korisnici će u AppGallery trgovini lako preuzeti i aplikacije Aircash, eGrađani, Multiplus card, Hrvatska pošta, Croatia osiguranje, Njuškalo, HAC ENC i HRT Meteo.

Percepcija o nedostatku Googleovih aplikacija otklonjena je nedugo nakon predstavljanja AppGalleryja platforme u Europi, zahvaljujući brzoj reakciji Huaweija. Sve bitne usluge poput pretraživanja, karata za navigaciju, osobnog asistenta i Cloud usluge, jednako su funkcionalne i opremljene bogatim značajkama kao i one ostalih vodećih trgovina aplikacijama. Na primjer, HMS aplikacije imaju Petal Search, Petal Maps, Huawei pretraživač, Huawei osobnog asistenta te Cloud uslugu za pohranjivanje podataka koje korisnici najčešće koriste kao dio Googleovih usluga.

Aplikacije bez kojih ne možete

Što se tiče uslužnih aplikacija, Huawei surađuje s velikim brojem internacionalih kompanija koji su stvorili fantastične alternative za već prije poznatim brendovima aplikacija. Bolt, aplikacija jednako tražena kao i Uber, jedna je od najbržih, najsigurnijih i najpouzdanijih dostupnih usluga prijevoza. Deezer je aplikacija koja omogućuje streaming glazbe i uvelike konkurira Spotifyju. Deezer je moguće preuzeti na AppGalleryju zajedno sa sestrinskom aplikacijom za streaming glazbe, Tidal.

AppGallery također omogućuje preuzimanje popularnih globalnih aplikacija kao što su Tik Tok, Snapchat, sve Microsoft aplikacije i Tinder.

Nadopunjavanje popularnih virtualnih aplikacija

Huawei je povećao broj kategorija aplikacija te su sada globalne i lokalne aplikacije dostupne u 17 različitih kategorija, uključujući navigaciju i prijevoz, vijesti, zdravlje, financije, društvene mreže i druge. Za ključne kategorije poput financija, videoigara i dostave hrane, AppGallery sada pruža veći broj aplikacija koje nude mnogo različitih usluga.

Na području gaminga, AppGallery je bogatiji za popularne igre poput Angry Birds, Garden Scapes te igre poznate tvrtke Crazy Labs. Huawei nova 9 pametni telefon je odličan izbor za ljubitelje mobilnih igara. Huawei nova 9 podržava najnoviji sustav Touch Turbo, koji uključuje 300Hz Multi-Touch, Pixel Level Correction i Touch tehnologiju ultra visoke razlučivosti. Pomoću Touch Turbo tehnologije, osjetljivost na dodir, stabilnost i točnost maksimalno su optimizirani kako bi korisnik doživio najbolji mogući gaming iskustvo. Huawei nova 9 vrlo brzo reagira na korisnikove dodire prstom, što je naročito važno kod first-shooter igara gdje brza reakcija pametnog telefona na korisnikov dodir, odlučuje o ishodu igre.

Aplikacije za bankarstvo, jedne od osnovnih i najvažnijih kategorija AppGalleryja, brzo su se probile na tržište i omogućile korisnicima diljem Europe korištenje svih alata mobilnog bankarstva na svojim Huawei pametnim telefonima. Tako su svoje mjesto na AppGalleryju pronašle i aplikacije velikih regijskih banaka ali i hrvatskih.

Dostupnost aplikacija na Huawei uređajima

S tolikim brojem dostupnih aplikacija, korisnici Huawei nova 9 pametnog telefona mogu lako pronaći nove aplikacije za unapređenje njihovog načina života i obavljanja svakodnevnih aktivnosti.

Huawei nova 9 već je dostupan na našem tržištu po preporučenoj maloprodajnoj cijena od 3.899,00 HRK. Uređaj dolazi u dvije boje - Starry Blue (plavoj) te Black (crnoj).  

02.11.2021. 09:31:00
Novi komentar
nužno
nužno