« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina
NAJAVE?

Stižu LG G6 Plus i G6 Pro?

Pokažu li se glasine vjerodostojnim, datum izlaska uređaja mogao bi biti krajem lipnja u Koreji, a potom stiže u prodaju za globalno tržište

LG G6 Pro?
LG G6 Pro? (Arhiva)
Više o

LG G6

,

LG G6 Pro

,

LG G6 Plus

LG G6 se našao ove godine u skupini najboljih pametnih telefonina. Ali umjesto da ga pogoni moderniji 835 čipset, njegovo srce čini generaciju stariji model Snapdragon 821. Razlog je što se LG požurio s lansiranjem modela ne bi li pretekao Samsung koji je prve nove čipsete zadržao za svoje potrebe, ali u konačnici su postali oba globalno dostupni u isto vrijeme.

Najnovije glasine (izvor: ETNews) govore da kompanija sada planira lansirati još dva modela koji pripadaju toj liniji: G6 Pro i G6 Plus. Znači li to da dolaze sa Snapdragon 835? U ovom trenutku teško je bilo što potvrditi. Izvori iz Koreje samo govore da LG G6 Plus bi trebao imati 128 GB interne memorije i višu cijenu oko 80 dolara od G6.

LG G6 Pro dolazi s 32 GB i koštat će oko 700 dolara. Nigdje se ne navodi koje su razlike u odnosu na izvorni model, ali niti nema riječi o čipsetima. Izgleda da LG mijenja samo kapacitet memorije.

Pokažu li se glasine vjerodostojnim, datum izlaska uređaja mogao bi biti krajem lipnja u Koreji, a potom stiže u prodaju za globalno tržište.

07.06.2017. 09:30:00
Novi komentar
nužno
nužno