« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
PROGNOZA VREMENA

Stižu kiše, a nakon njih više temperature

Kiša će već danas dobro okupati dijelove Hrvatske blizu mora, da bi se tijekom noći i u srijedu proširila na cijelu zemlju

Kiša će nas malo oprati ovih dana
Kiša će nas malo oprati ovih dana (Arhiva)
Više o

vrijeme

,

kiša

,

prognoza vremena

Prognoza vremena kaže da će na Jadranu, u unutrašnjosti Istre i Dalmacije te u Lici i Gorskome kotaru danas biti umjereno i znatno oblačno, ponegdje s kišom, posebice na krajnjem jugu. Drugdje djelomice, mjestimice i pretežno sunčano, uz mogućnost za pokoju kap kiše ujutro u središnjim predjelima i zapadnoj Slavoniji.

Vjetar slab i umjeren južni i jugoistočni, na Jadranu jugo, do kraja dana u jačanju na jako. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 13 i 18 °C.

Srijeda donosi pretežno oblačno vrijeme, povremeno s kišom, najprije na Jadranu i u krajevima uz Jadran, a u sjevernim kopnenim predjelima uglavnom u drugome dijelu dana. Mjestimice u Dalmaciji, osobito na krajnjem jugu, kiša može biti obilnija.

Vjetar slab i umjeren sjeveroistočni i istočni, na istoku jugoistočni, moguće i jak. Na srednjem i južnom Jadranu umjereno i jako, ponegdje i olujno jugo, a na sjevernom istočnjak i bura. Najniža temperatura između 2 i 7, na Jadranu 8 i 13. Najviša dnevna od 8 do 13, na Jadranu 12 do 16 °C.

No, nakon ovog kratkotrajnog pogoršanja, do kraja tjedna očekuje se suho i djelomično oblačno vrijeme uz više temperature.

24.03.2015. 08:30:00
Novi komentar
nužno
nužno