« Kultura
objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca
DOĐITE

Stiže nova KOZa, kviz općeg znanja!

Kviz će se održati u nedjelju, 22. studenoga, kao i svaki put dosad, u prostoru Produkcije kulture Aplauz (zagrebačka Zvonimirova 63) s početkom u 19 sati

Stiže novi kviz, prijavite se
Stiže novi kviz, prijavite se (FAK)
Više o

FAK

,

Kviz općeg znanja

U nedjelju, 22. studenog, održat ćemo 4. po redu KOZu, kviz općeg znanja u organizaciji FAK-ovaca i pod vodstvom uvijek veselog predvodnika domaće stand-up scene, Gorana Vugrineca Goca.

Kviz će se održati, kao i svaki put dosad, u prostoru Produkcije kulture Aplauz (zagrebačka Zvonimirova 63) s početkom u 19 sati, a s obzirom na ograničen broj mjesta u dvorani, sve zainteresirane molimo da svoje ekipe što prije prijave na mail koza.kvizovi@gmail.com ili na telefonski broj 091 1179 329 (ali šaljite SMS-ove, nemojte zvati, u Poljskoj sam).

Svaka se natjecateljska ekipa može sastojati od minimalno dva i maksimalno četiri člana, a upad se naplaćuje simboličnih 15 kuna po natjecatelju. Kako bismo osigurali da se ne natječete samo za čast i prestiž majstora KOZe, za rukav smo povukli brojne sponzore. Nagrade za najuspješnije ekipe osigurali su naši vjerni partneri Giftonaut,MekPer's, Zmajska pivovara te Continental Film!

Za sve one koji na KOZi nikada nisu bili, ukratko ćemo vam objasniti s kakvim ćete se preprekama susresti na putu do žderanja najboljeg hamburgera u gradu odjeveni u cool majicu usred Cineplexxove kinodvorane, s pivom u ruci. Opći kaos donosi 20 pitanja općeg znanja iz svih mogućih područja. Sofijin izbor nudit će publici da izabere na koje kategorije (od ponuđenih na velikom platnu) želi sljedeće odgovarati. U Asocijacijama morat ćete upregnuti moždane vijuge da prvo stignete do hintova, a zatim te hintove povežete i dobijete traženu misterioznu osobu koju smo mi zamislili. Multimedijalna kaljuža, tradicionalno najzeznutija kategorija, zahtijevat će od vas da na temelju pripremljenih kratkih filmića odredite otkud dolaze slika, tekst i titlovi. Posljednja kategorija, Točno u podne, rezervirana je za dvije ekipe koje su na kraju regularnog dijela skupile najveći broj bodova, ali dok se te dvije ekipe natječu na pozornici u odgovaranju na brzopotezna najslabijakarikasta pitanja, i ostatak dvorane moći će se testirati, udarati rukom po čelu i samozadovoljno govoriti kako "biste vi to znali da ste ušli u finale".

Vidimo se u nedjelju na novoj KOZi, najzabavnijem kvizu općeg znanja u cijeloj Zvonimirovoj ulici!

16.11.2015. 10:20:00
Novi komentar
nužno
nužno