« Hi-tech
objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci
SJAJNO!

Stigli Prestigio MultiPhone Android pametni telefoni

Sjajni mobiteli po minimalnim cijenama
Sjajni mobiteli po minimalnim cijenama (ASBIS)
Više o

Prestigio

,

PAP 3500

,

Prestigio PAP 4300

,

MultiPhone

,

PAP 4040

Dugo očekivani Prestigio Dual SIM Android smartphonei iz MultiPhone obitelji stigli su u Hrvatsku! Sva tri modela mogu se kupiti od sada po vrlo povoljnim cijenama.

Poslije uspješnog lansiranja pilot modela MultiPhone 4000 Duo u CIS regiji, uopće prvog Prestigio smartphonea, tvrtka Prestigio zakoračuje u ovaj brzorastući segment pametnih telefona s 3 modela. Spomenimo kako se sva tri modela već nalaze kod nas u redakciji na testiranju, prve naše dojmove o njima moći ćete pročitati već ovog vikenda!

Nakon odlične prodaje tablet računala i ulaska u elitno društvo s MultPad 9.7 Pro i 9.7 Ultra modelima te preuzimanja 25% tržišta u pojedinim zemljama regije, tvrtka je stavljena pred izazov da ponudi još više, ali u još prihvatljivijem pakiranju, poput Android smartphonea. Tako je nastala MultiPhone obitelj. Imali smo je u rukama na Asbis Showtime konferenciji i već su nam tada izgledali kao odličan omjer cijene i kvalitete, uz maksimalnu iskoristivost, vrhunski dizajn te besprijekornu završnu obradu.

Sva 3 modela imaju jednu zajedničku karakteristiku, a to je Dual SIM podrška. Prebacivanje režima između 2 kartice jednostavnim pritiskom na tipku te potpuna autonomija obje kartice čine ovaj smartphone vrlo poželjnim odabirom za sve koji žele imati 2 telefona u jednom, pa i više od toga. Odvojite poslovno od privatnog, kombinirajte razne tarife od različitih operatera lakše nego ikad prije.

Sve detalje pročitajte na portalu racunalo.com

17.10.2012. 18:15:00
Novi komentar
nužno
nužno