« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci
EVNIA

Stigla je Evnia, nova gaming linija Philips Monitorsa

Od dizajna do Ambiglow svjetala, Evnia prioritet daje emocionalnom iskustvu i vrhunskim tehničkim performansama, pozivajući sve gamere da se pridruže novoj gaming eri

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Philips)
Više o

Philips monitori

,

Evnia

Gaming industrija daleko je dogurala. Još od svog jednostavnog, dvodimenzionalnog prvijenca 70-ih i 80-ih, gaming je držao korak s brzom evolucijom digitalne tehnologije, uzdižući se ne samo kao oblik zabave, već i kao istinski uranjajuće, jedinstveno i snažno iskustvo. Moderni gameri imaju sve veća očekivanja od IT brendova, želeći da oni reflektiraju širok raspon njihovih želja i potreba. Ponukan upravo time, MMD, vodeći stručnjak za zaslone i licencni partner brenda za Philips Monitors, ponosno najavljuje lansiranje nove gaming linije Evnia.

Jedan glas za sve

Riječ Evnia (grčki: Εύνοια) sastoji se od grčkih riječi "eu" ("dobro") i "nous" ("um"), što u doslovnom prijevodu znači "dobar um" i "pametno razmišljanje". Evnia se koristi za iskazivanje interesa za podršku i zaštitu nekoga ili nečega. Također, često se koristi i u kontekstu sreće. Danas svatko može biti gamer, a Evnia je tu da omogući vrhunsko gaming iskustvo za sve.

Definicija tipičnog gamera nikada nije bila ovako raznolika. Međutim, stereotip da je gaming rezerviran samo za tinejdžere još uvijek je prisutan. Potreba za čvrstom gaming zajednicom zahtijevala je pojavu brenda koji bi mogao prigrliti svakog gamera, čineći da se on istinski osjeća kao dio gaming zajednice. Počevši od svog jedinstvenog dizajna, Evnia se razlikuje od gomile agresivnih modela vođenih samo specifikacijama. Ona vraća užitak i zabavu gaminga, zadržavajući pritom emocionalne vrijednosti.

"Philips Monitors vjeruje da bi užitak koji donosi gaming trebao biti dostupan svima. Evnia predstavlja naš cilj da različitim tipovima gamera omogućimo monitore i periferne uređaje koji su im potrebni kako bi izvukli maksimum iz svake gaming sesije - bilo u pogledu performansi, grafike ili generalnog korisničkog iskustva. Evnia, kako joj i samo ime govori, potiče gamere da u svoje gaming iskustvo istinski unesu sebe i da se ponovno povežu s izvornom svrhom gaminga" - izjavila je Xeni Bairaktari, voditeljica globalnog marketinga i brand manager za EU u MMD Monitors & Display.

Gaming linija Evnia odražava svoj moto: "Stvorite nova pravila". Daleko od poznatog stereotipa o gamingu, Evnia gamingu dodaje svježinu, luksuz i eleganciju. Od cijelog ekosustava proizvoda do Ambiglow svjetala, Evnia prioritet daje emocionalnom iskustvu i vrhunskim tehničkim performansama. Sofisticirani dizajn pristaje svakom okruženju, što ga čini savršenim dodatkom svakog ležernog, ali i profesionalnog gaming set-upa.

Prvi dostupni model iz nove linije: Philips Evnia 34M2C7600MV

Philips Evnia monitori ostvarenje su sna svakog gamera. Moderan dizajn ove linije pristajat će svakom interijeru, dok visoko kvalitetni zasloni pozivaju gamere da budu dio nove gaming ere. Prvi dostupan Evnia model zakrivljeni je monitor Philips Evnia 34M2C7600M koji osigurava gotovo kinematografsko iskustvo s UltraWide Quad HD 3440 x 1440 rezolucijom i HDR1400. Mini-LED pozadinsko osvjetljenje monitora s 1152 zone omogućuje poboljšanu kontrolu osvjetljenja i omjera kontrasta za dublje crne i svjetlije bijele nijanse. Također, Ambiglow doprinosi potpunom uživljavanju u gaming. Vizualna performansa usklađena je s njegovim gaming performansama - s brzinom osvježavanja od čak 165 Hz, ultra-niskim ulaznim kašnjenjem i Adaptive-Sync tehnologijom, čak će i najzahtjevnije gaming akcije biti glatke i fluidne.

Udobnost je uvijek prioritet za Philips Monitors, pa tako ni Evnia linija nije iznimka. Philips Evnia 34M2C7600MV nudi veliku fleksibilnost. Uz potpunu povezivost USB-C priključaka, kao i KVM te postolja prilagodljivog svim visinama, svaka gaming sesija užitak je za tijelo i um.

Počevši s lansiranjem prvog modela asortiman Evnia monitora u budućnosti će predstaviti još modela vođenih performansama: 42M2N8900 (42-inčni OLED ravni zaslon), 34M2C8600 (34-inčni QD OLED zakrivljeni zaslon) te 27M2C5500W (27-inčni VA zakrivljeni zaslon). Ponudu će upotpuniti inovativna i elegantna periferija: tipkovnice (SPK8508 i SPK8708), miševi (SPK9508 i SPK9708), slušalice (TAG5208 i TAG7208) te podloga za miš (SPL7508).

Pridružite nam se u novoj gaming eri.

Cijene i dostupnost

Philips Evnia 34M2C7600MV bit će dostupna od prosinca 2022. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od  15.600 kuna (2.069 eura).

Philips Evnia 42M2N8900, 34M2C8600 i 27M2C5500W bit će dostupni od sredine siječnja 2023. po preporučenim maloprodajnim cijenama od 14.771 kuna (1959 eura), 13.941 kuna (1849 eura) i 4.366 kuna (579 eura).

Sva periferija bit će dostupna od lipnja 2023. godine.

Više informacija o novoj Philips Evnia gaming liniji:
https://www.evnia.philips

30.10.2022. 10:01:00
Novi komentar
nužno
nužno