« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
JOŠ MALO ....

Stigao prvi dio produkcije koncerta Lady Gage

Teški kamioni prepuni opreme za sutrašnji spektakl već stoje iza Arene

Stigle prve tone opreme za koncert Lady Gage
Stigle prve tone opreme za koncert Lady Gage (Lupa promotion)
Više o

Arena Zagreb

,

koncert

,

Lady Gaga

Dok ptičice na grani pjevaju Ga Ga gagagaga, fanovi se pripremaju za veliki koncert nove kraljice popa- Lady Gage. Tako će ovaj koncert, osim spektakla u Areni, postati i jedan specijalni modni događaj na kojem ćemo vidjeti sve oblike 'Little monstersa' , kako svoje obožavatelje zove Lady Gaga.

Naime, poznato je da se njeni fanovi vole oblačiti posebno, baš u stilu svog idola pa ćemo vidjeti limenke u kosi, lude šešire, plastične haljine a možda se netko usudi doći i sa šniclom na glavi.

I dok su pripreme fanova u tijeku, Gagina produkcija polako stiže u Zagreb. Jučer su stigli prvi autobusi i kamioni sa opremom, a njena je ekipa već oduševljena našim glavnim gradom. Danas će doći i ostatak produkcije, a dolazak Lady Gage očekuje se na dan koncerta.

Ulaznica za koncert još ima za parter po cijeni od 500 kuna a mogu se kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, a na dan koncerta na blagajni Arene od 9 ujutro.

Obzirom na gužve koje se predviđaju, preporučamo svima da dođu što ranije na koncert, a vrijeme čekanja mogu skratiti posjetom novog ' Arena'  centra.

Ako ne znate što biste radili u petak navečer- trk na koncert Lady Gage jer ovo je možda jedinstvena prilika da vidite najspektakularniji koncert ikada održan u Areni!

04.11.2010. 14:15:45
Novi komentar
nužno
nužno