« Spektakli
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
raspad benda

Steven Tyler napustio Aerosmith

Američki rock sastav stoji pred raspadom nakon povlačenja frontmana

(Getty Images)
Više o

Steven Tyler

,

Aerosmith

Gitarist Joe Perry potvrdio je da je Steven Tyler napustio Aerosmith nakon što je 40 godina bio frontman i glavni vokal rock sastava, piše Las Vegas Sun.

"Steven je po meni otišao, ali ne znam ništa više o tome od vas. Kad sam se prije dva dana avionom vratio kući, pročitao sam na internetu da je Steven najavio odlazak iz benda. Ne znam je li to zauvijek ili kako već", izjavio je Perry.

Steven Tyler za sada se drži podalje od medija i ne odgovara na telefonske pozive članova benda. "Naučio sam živjeti s tim i nastojim prijeći preko toga. Osobno volim razriješiti stvari", tvrdi gitarist Aerosmitha.

Perry je rekao i da se nadao rješavanju problema kako bi bend mogao nastaviti sa svjetskom turnejom koja je otkazana nakon Tylerova pada s pozornice u kolovozu kada je slomio rame.

"Aerosmith je jak bend, poput parne lokomotive i naprosto ne možete zanemariti 40 godina života četvorice momaka ni njihova zajedničkog rada", rekao je i dodao kako će Tylera teško zamijeniti drugim pjevačem: "Ovdje se radi o četvorci koja zajedno odlično djeluje i ne želim da to propadne. Ne znam kako dalje, ali mislim da ćemo naći nekog tko će uletiti u one dionice za koje je nužan vokal".

10.11.2009. 00:13:03
Novi komentar
nužno
nužno