« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
metro PROMO

Štednja je temelj svih novčanih aktivnosti

Odgajajte svoje dijete tako da od najranijih dana zna zašto i kako treba štedjeti

Fotografija vijesti
Više o

štednja

,

reiffeisen

Osim što je dobra navika koju bismo trebali usaditi u odgoj svog djeteta, štednja je i temelj svih ostalih financijskih aktivnosti u životu. Stoga Raiffeisen stambena štedionica u svojoj ponudi štednje podsjeća roditelje da štede ‘od početka’.

Dječja štednja Bubašpara je namijenjena djeci od rođenja pa do šesnaest godina i daje izvrstan poticaj roditeljima da novac koji dijete dobiva od rođaka i prijatelja tijekom djetinjstva i adolescencije – jednostavno usmjeravaju na djetetov štedni račun. Tako će se sredstva akumulirati na jednome mjestu, a što je najvažnije, ušteđena svota će znatno porasti, jer država potiče stambenu štednju, a štednja se oplmenjuje kamatom na štednju i poticaj.

RAZLOZI ZA OTVARANJE ŠTEDNJE U RAIFFEISEN STAMBENOJ ŠTEDIONICI:1. Otvorite li štednju sigurno ćete i uštedjeti
2. Na sve što uštedite, do 5000 kn, svake godine dobivate 15% državnog poticaja
3. Kamata se pripisuje vašim ušteđenim sredstvima, uvećanim za poticaj
4. Imate pravo na najpovoljniji stambeni kredit s fiksnom kamatnom stopom
5. Njegujete dugu tradiciju štednje i prenosite je na svoju djecu
Svi roditelji govore kako djeca brzo odrastaju, a zna se da s napretkom tehnologije i njihove potrebe postaju sve veće. Često je teško zadovoljiti dječje želje, a još je teže ne moći ih zadovoljiti, posebno ako je riječ o njihovu daljem obrazovanju (raznim stručnim tečajevima za prijamni ispit na fakultet, informatičkim ili tečajevima stranih jezika, ili,  pak, postdiplomskim studijem...).

Fiksna kamatna stopa

No ako dijete od malena odgajate tako da štedi kako bi poslije moglo raspolagati svojim novcem, te kad ono zaista i potroši svoju ušteđevinu na nešto što dugo želi – cijeli život će znati zašto treba štedjeti!

Možemo se osvrnuti i na činjenicu da sve više tridesetogodišnjaka živi s roditeljima, jer je teško i nesigurno ulaziti u skupe stambene kredite. Raiffeisen stambena štedionica, za svoje višegodišnje štediše rješava situacije ‘Kad postane tijesno’ na brz i učinkovit način. Štediše mogu uživati najpovoljniji kredit na hrvatskom tržištu, a najveća njegova prednost je – fiksna kamatna stopa.

I na kraju, u ovo nesigurno doba, kada stalno slušamo o krizama na svjetskoj burzi, kad cijene dionica i investicijski fondovi bilježe rezultate koji nikako nisu onakvi kakve su ulagači očekivali, sve će vas ponovo uputiti na temelj svih financijskih aktivnosti, a to je štednja. 

U Raiffeisen stambenoj štedionici, s državnim poticajem i visokom kamatnom stopom te ostvarenim pravom na podizanje najpovoljnijeg stambenog kredita, na pravom ste putu. A kad je riječ o životnoj sigurnosti – štedjeti u Raiffeisen stambenoj štedionici je 100 posto sigurno!

20.02.2008. 23:45:00
Novi komentar
nužno
nužno