« Kultura
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
NAJAVE

START '17 u KNAP-u

START '17 u Hrvatskoj održat će se u nedjelju 29. 01. 2017. s početkom u 11:00 sati u Galeriji Događanja Centra kulture na Peščenici - KNAP, Ivanićgradska 41a, Zagreb

Dođite na međunarodnu proslavu suvremene kulture
Dođite na međunarodnu proslavu suvremene kulture (Arhiva)
Više o

KNAP

,

START '17

Međunarodne proslave suvremene skulpture organiziranu od europske mreže Sculpture Network, a koja se ove godine događa istovremeno na 70 lokacija u Europi i šire te će se po prvi puta predstaviti hrvatskoj javnosti.

Program uključuje predstavljanje europske mreže Sculpture Network, live video dobrodošlicu iz Sculpture Network-a i Live Photo Gallery - povezivanje s drugim mjestima proslave u Europi putem razmjene fotografija i komentara na društvenim mrežama (Instagram i Twitter).

Drugi dio programa usmjeren je na povezivanje i umrežavanje svih zainteresiranih za suvremeno kiparstvo i trodimenzionalnu umjetnost u Zagrebu. Tijekom događanja biti će izloženi katalozi i portfoliji umjetnika koji će sudjelovati na događanju. Poziv je upućen svim ljubiteljima suvremene skulpture i zainteresiranim autorima koji se bave kiparstvom i trodimenzionalnom umjetnošću kako bismo potaknuli i omogućili međusobno upoznavanje, razmjenu ideja te razgovor i suradnju.

U Zagrebu događanje organizira akad. kiparica Marina Bauer (koja je nedavno postala članica mreže) u suradnji s akad. kiparicom Anjom Planinčić voditeljicom Galerije Događanja Centra kulture na Peščenici.

Nadajući se da ćete se odazvati pozivu očekujemo vas s velikim veseljem kako bi se prvi puta okupili oko teme kiparstva u europskom okruženju Sculpture Network-a.

25.01.2017. 10:31:00
Novi komentar
nužno
nužno