« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
LOL NA KVADRAT

Stanković se izblamirao dovođenjem knjigovođe Darka Mihajlovića

POGLEDAJTE EMISIJU: Darko Mihajlović, priučeni knjigovođa, gostovao je u elitnom terminu HTV-a kako bi iznio svoje viđenje spasa iz krize

Knjigovođa Darko Mihajlović kod Stankovića
Knjigovođa Darko Mihajlović kod Stankovića (Screenshot YouTube)
Više o

Aleksandar Stanković

,

Nedjeljom u 2

,

Gost

,

NU2

,

Darko Mihajlović

,

knjigovođa

Aleksandar Stanković do sada je dovodio goste, kako se kaže, s imenom i prezimenom, za koje je barem netko osim njega čuo. Ove nedjelje uspjelo mu je dovesti gosta za kojeg nitko nikad nije čuo, a usput ga i lažno predstavio.

Darko Mihajlović od formalnog obrazovanja, prema vlastitom naknadnom priznanju, ima osnovnu školu i ubrzani tečaj knjigovodstva, kojim se i bavi. No, ovo mu je već treći nastup na HTV-u, i to ni više ni manje kao ekonomskog analitičara u Nedjeljom u dva, gdje je prezentirao svoje ideje za izlazak iz krize i oporavak gospodarstva.

Sve bi to još bilo podnošljivo da je tu postojala doza ironije, no u uvodnom prilogu Ivan Jabuka je Darka Mihajlovića predstavio kao osobu s četiri doktorata, opakog ekonomskog analitičara i stručnjaka čije ideje graniče s ingenioznim.

HTV se na sve strane posipa pepelom, što iz usta glasnogovornice Dorotee Lazanin - Jelenc, što v.d. šefice informativnog programa Sanje Mikleušević-Pavić, no ostat će zapamćeno Stankovićevo opravdanje da on "ne provjerava svoje goste". WTF?!

Pogledajte cijelu emisiju, no ovoga puta svjesni koga gledate:

06.11.2012. 12:04:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    peric
    06.11.2012. 18:48
    Da i?

    Čovjek je nažalost izrekao surovu istinu htjeli mi to ili ne...
  2. avatar
    Oz
    06.11.2012. 20:58
    Znači nije uopće bitno ono što je govorio a govorio je doista smisleno, već su bitne nekakve titule koje su ionako lažne.


    A najsmješnije je što ovaj smiješni portal poziva gledatelje da ponovno pogledaju emisiju al ovaj put kao da budemo svjesni koga gledamo,

    bolesno

    Ovo je zapravo bio jako dobar test nas samih da uvidimo koliko smo zatrovani etiketama i koliko nam etiketiranje zamagljuje pogled.
  3. avatar
    Slaven
    07.11.2012. 08:27
    Nakon objave da nije ekonomske struke, malo mi je laknulo.

    Gledajući emisiju, nije mi bilo jasno kako jedan ekonomista može imati takva razmišljanja, jer školovanje za ekonomistu je danas poput odlaska u sjemenište za religiju novca (čast izuzecima).

    Naš odlazak u EU je kupovanje ropstva na kredit. Poput američkih indijanaca, za par šarenih automobila, mobiltela i odjevnih krpica prodajemo vlastitu zemlju i završit ćemo na ispijanju domaće rakije - koje ćemo morati kupiti od stranih vlasnika naših punionica.

    Svatko koji razotkriva veliki plan stranih imperijalista i domaćih hohštaplera i prodanih duša, mora biti diskreditiran.
    Najbolja taktika za takve je - dati im priliku, pa onda drvljem i kamenjem - Goebbels je to znao najbolje...
  4. avatar
    dragica
    11.11.2012. 20:15
    čovjek je govorio stručno i jednostavnim riječnikom divim mu se ,samo što našoj vladi ne trebaju takvi stručnjaci kao što je On i gosp. Ljubo Jurčć kojeg je često spominjaou razgovoru.Zahvaljujem na svakoj riječi.
Novi komentar
nužno
nužno