« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
OSTAVKE ODMAH!!!!

Standard & Poors srušio rejting Hrvatske

Jedini krivac je Vlada koja ne zna i ne može napraviti reforme, jer uporno odbija promjene vezane na javnu potrošnju

Vlada je potpuno nesposobna
Vlada je potpuno nesposobna (Arhiva)
Više o

Slavko Linić

,

kreditni rejting

,

BBB-/A-3

,

BB+/B

Kreditni rejting Hrvatske postao je smeće, kaže rejting agencija Standard & Poors koja je srušila  dugoročni i kratkoročni kreditni rejting iz 'BBB-/A-3' u 'BB+/B'" (pogledajte što znači koji rejting).

Rejting BB+/B označava bezvrijedan status, državu koja nije u investicijskom razredu, jer se investicije označavaju kao špekulativne.

Jedini krivac je Vlada čije su reforme bile nedovoljne za eliminaciju strukturalnih ograničenja koja sprječavaju razvojni potencijal zemlje. 

Ukratko, Slavko Linić i ekipa doveli su nas u govna iz kojih nas ne znaju izvaditi. Nesposobni faraoni koji mogu naći lakonsko objašnjenje za sve uvalili su nas gore od još jadnijih i nesposobnijih hadezeovaca, ma koliko to teško bilo. Svaka čast, i ostavke molimo, odmah!

Da se ne bi slučajno zanio majstor Karamarko, šef svih ušiju koje vire iz zidova i slušalica, njegova je stranka godinama gomilala birokraciju, udomljujući snahine tetke stričevića malog od pašenoga na raznoraznim nepotrebnim mjestima, što nam je nakon dva mandata takvih svinjarija napokon došlo glave.

SDP je kriv za svoje odlučno MOŽDA, jer ne možemo sve svaliti na leđa sivog računovođe Slavka koji samo treba napuniti kese Čačićevih i ostalih trabanata koji su zamijenili DrIvine i Jacine. Ako premijer Milanović ikad treba pokazati da može, kak vele Ameri u filmovima, grow a pair (misli se na muda), sad mu je krajnji čas ...

14.12.2012. 19:31:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    alojzijevicic@yahoo.com
    14.12.2012. 20:36
    škegro+varteks=uspjeh
  2. avatar
    urbanjungle
    15.12.2012. 08:29
    Novi Zeland.Australija.Canada.bjezmo dok jos imamo za put
Novi komentar
nužno
nužno