« Iza ogledala
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
RTANJ

Srbija nudi spas od smaka svijeta na planini Rtanj

Znači, ako vas je panika nadolazećeg datuma i sigurni ste da će biti smak svijeta, pokušajte pronaći neko mjesto u nekoj štali ili kućici na Rtnju

Rtanj - planina spasa?
Rtanj - planina spasa? (Arhiva)
Više o

smak svijeta

,

piramida

,

21. 12. 2012.

,

Rtanj

,

najveća piramida na svijetu

,

orgonska energija

,

orgonski generator

Srbi se vole zvati nebeskim narodom, a planinu Rtanj reklamiraju na sve strane kao najveću svjetsku piramidu, staru preko pola milijuna godina. 

Ozbiljno, Rtanj je poznat po sjajnom ljekovitom bilju koje bez problema liječi prilično zaguljene bolesti, no kako se približava famozni 21.12. 2012., sve je jača kampanja za spas čovječanstva koji će biti moguć onima koji nađu mjesto na planini tog datuma.

Količina rezervacija za skučene hotelske i privatne kapacitete je odavno rasprodana, no telefoni zvone kao ludi, jer su srpski mediji preplavljeni tvrdnjama da je čak i Arthur C. Clarke rekao da su piramidu Rtanj izgradili izvanzemaljci i da se zapravo radi o golemom orgonskom generatoru.

Znači, ako vas je panika nadolazećeg datuma i sigurni ste da će biti smak svijeta, pokušajte pronaći neko mjesto u nekoj štali ili kućici na Rtnju, u najgorem slučaju pit ćete sjajnu travaricu.

Evo što jedan od srpskih znalaca teorije zavjere, Dr. Zoran Kocić, kaže o Rtnju:

11.12.2012. 22:07:00
Novi komentar
nužno
nužno