« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
PRIMOŠTEN

Spektakularno zatvaranje pjena party sezone u Aurori

Aurora će se od pjena partya oprostiti u velikom stilu, a to će biti i zahvala svim posjetiteljima, ljubiteljima mjehurića i golišavih tijela te dobre atmosfere

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Aurora)
Više o

Aurora

,

kraj sezone

,

Vedran Božić

,

recept za sladoled

Aktualni i svevremenski hitovi, preplanula tijela, kupanje i valjanje u pjeni, vatreni ples, i neopisivo vesela atmosfera samo su dio onoga što se ovo ljeto događalo na popularnim pjena partyjima u primoštenskoj Aurori. Ništa manje pjene kao ni lude zabave ne očekuje vas ni za kraj pjenušave ljetne sezone, ove subote 28. kolovoza. Uz Disco, House i R' N' B kombinaciju pod vodstvom DJ Mike-a, Aurora je pripremila i specijalni show za pamćenje.

Da su se pjena partyji i ove sezone pokazali kao vrhunski ljetni oblik zabave omiljen među mladima najbolje svjedoče fotogalerije Aurorinih tuluma u mjehurićima i posjećenost koja je ovog ljeta rasla iz nedjelje u nedjelju.

Kao posebnu zahvalu klub ove subote posjetiteljima i ljubiteljima mjehurića priprema veliki završni pjena party i poseban program koji atmosferu namjerava uzdignuti do vrhunca uključujući mega slapove pjene i specijalne vizualne efekte te vatromet za potpuni ugođaj.

Ne propustite još jednu, posljednju priliku za uzavrelu zabavu, s manjkom odjeće i viškom dobrih emocija, uz koktel u ruci oprostiti se od odlične sezone i zajedničkih cjelonoćnih druženja. Vrata su otvorena od 22 sata pa do ranog jutra. Cijena ulaznice do ponoći je 30kn, nakon ponoći 40kn.

27.08.2010. 09:45:23
Novi komentar
nužno
nužno