« Zagreb
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
OBAVEZNO POGLEDATI

Spektakularna izložba BIG CATS - National Geographic u Avenue Mallu Zagreb

Avenue Mall Zagreb i National Geographic danas su svečano otvorili spektakularnu izložbu BIG CATS

Klinci iz 3. c razreda OŠ Trnsko napravili su sjajnu atmosferu
Klinci iz 3. c razreda OŠ Trnsko napravili su sjajnu atmosferu (Arhiva)
Više o

Avenue Mall

,

National Geographic

,

izložba fotografija

,

Big Cats

Svi posjetitelji imat će priliku uživati u životinjskom svijetu lavova, tigrova ili pak geparda i u njihovoj uobičajenoj svakodnevnici. Cijeli projekt podržan je od strane domaćih i međunarodnih udruga, tvrtka i lokalnih zajednica.

Kroz svečano otvorenje izložbe u Avenue Mallu Zagreb vodio nas je poznati radijski voditelj Saša Lozar, a počasni gosti bili su zamjenica pročelnika Gradskog ureda Zagreb za poljoprivredu i šumarstvo Biserka Petošić te glavni urednik hrvatskog izdanja časopisa National Geographic Hrvoje Prćić.

"Avenue Mall Zagreb ponosan je što je upravo njegov teritorij izabran za domaćina ovakve globalne inicijative. Cijelim projektom podiže se razina svijesti građana o očuvanju svake vrste životinja pogotovo onima kojima je pomoć najpotrebnija", rekla je Andreja Galovec Vodopija, direktorica marketinga Avenue Mall Zagreb.

Otvaranje su začinili i plesači i svirači iz skupine Capoeira Amazonas koji su svojom hipnotičnom glazbom i akrobatskim plesom dočarali ugođaj džungle, a nakon njih su klinci iz 3. c  razreda OŠ Trnsko maskirani u velike mačke izveli svoju koreografiju koja je očarala prolaznike i publiku u Avenue Mallu.

Izložba je postavljena na 2. katu Centra, a svi zainteresirani moći će je pogledati do 27. listopada 2013., svakim danom u radno vrijeme Avenue Malla Zagreb.

Galeriju fotografija s otvaranja možete pogledati OVDJE.

19.09.2013. 21:16:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Vanna
    27.09.2013. 17:15
    Pozdrav
    Bilo bi lijepo da na internetu objavljujete točne podatke, naime djeca sa fotografije su iz OŠ Trnsko, 3.c razred. Djeca su se potrudila a voljeli bi da se i novinari potrude da obave svoj posao kako treba.

    Srdačan pozdrav
    Vanna, učenica 3.c OŠ Trnsko

Novi komentar
nužno
nužno