« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
show bez granica

Spektakl U2 na YouTube

Noćašnji koncert u Los Angelesu privukao stotine tisuća surfera

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (YouTube)
Više o

koncert U2

,

U2 YouTube

,

U2 Rose Bowl

Iako još nema službenih podataka o broju ljudi koji su se priključili na live stream koncerta U2 u Pasadeni na YouTube, prema reakcijama koje se mogu pratiti na internetu radi se o stvarno impresivnim količinama.

Twitter je gotovo zagušen reakcijama na svim jezicima, a tweetovi koji se dižu na stranicu na kojoj se može pratiti koncert dolaze po nekoliko u istoj sekundi, na svim jezicima. Službeni forum U2 na njihovim stranicama ima već nekoliko tisuća postova, a komentira se apsolutno sve, od atmosfere na koncertu do detalja kojima su obogatili scenografiju i nastup.

Na samom kanalu do sada je ostavljeno stotinu tisuća komentara posjetitelja, tako da je sigurno da će krajnji rezultati posjećenosti postaviti neke nove standarde kako u muzici tako i na webu.

Koncert se odvija na istoj pozornici kakva je bila u Zagrebu, uz dodatak visećeg fluorescentnog mikrofona koji Bonu ujedno služi i kao uže za vješanje i letenje iznad publike u prvim redovima oko pozornice, a svijetleća jakna iz koje izbijaju crvena svjetla daje potpuno čudnovat dojam, obogaćen maglom na pozornici.

Nakon što koncert završi bit će ponovno emitiran, pa ako ste propustili noćašnji spektakl, priključite se ostatku svijeta koji je budan i želi gledati U2 ovdje.

26.10.2009. 07:13:18
Novi komentar
nužno
nužno