« Svijet
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
HAVARIJA COSTA CONCORDIJE

Spasioci pronašli još dva tijela

"Pronašli smo trupla dviju žena na četvrtoj palubi, blizu internetskog kafea. Ovime se broj žrtava popeo na 15", rekao je talijanski dužnosnik

Fotografija vijesti
Više o

brodolom

,

spasioci more

,

Costa Concordia

,

havarija kruzera

Još dva trupla žrtava brodoloma Coste Concordije pronađena su u olupini broda, rekao je u ponedjeljak vladin povjerenik za taj slučaj Franco Gabrielli, javlja Hina.

"Pronašli smo trupla dviju žena na četvrtoj palubi, blizu internetskog kafea. Ovime se broj žrtava popeo na 15", rekao je Gabrielli na tiskovnoj konferenciji na talijanskom otoku Gigliu, ispred kojega se Costa Concordia nasukala prije deset dana.

"Dva pronađena trupla se sada izvlače iz broda. Još nisu identificirana. Zatražio sam da se to učini što prije", dodao je Gabrielli koji je i direktor talijanske civilne zaštite.

Od petnaest pronađenih tijela samo je osam identificirano (četvero Francuza, po jedan Talijan, Španjolac, Nijemac i Mađar). Po popisu putnika još nedostaje dvadesetak osoba, među kojima su Nijemci, mladi francuski par, dvoje američkih umirovljenika i talijanska djevojčica.

23.01.2012. 18:49:00
Novi komentar
nužno
nužno