« Svijet
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
COSTA CONCORDIA

Spasioci nastavljaju potragu unatoč mogućem potonuću

Spasilačke ekipe prekinule su ranije u ponedjeljak potragu za preživjelima na Costa Concordiji nakon što je brod zbog nemirna mora počeo kliziti s hridi na koju je nasukan

Fotografija vijesti
Više o

Italija

,

brodolom

,

havarija

,

Costa Concordia

Iako su zbog opasnih pomicanja broda u jednom trenutku odustali od potrage za nestalima u havariji talijanskog kruzera, talijanske su spasilačke ekipe ipak uskoro nastavile s potragom, prenosi Hina.

Glasnogovornik vatrogasne službe Luca Cari izjavio je kako je pomicanje broda ipak neznatno, ali unatoč tomu ipak postoji određena opasnost pa će spasioci za nestalima ubuduće tragati samo dok ima dnevnog svjetla.

Spasilačke ekipe prekinule su ranije u ponedjeljak potragu za preživjelima na Costa Concordiji nakon što je brod zbog nemirna mora počeo kliziti s hridi na koju je nasukan.

Ronioci su povučeni nakon što su izvijestili da su čuli snažnu buku što je potaknulo bojazni stručnjaka da bi olupina mogla skliznuti na dubinu od 70 metara čime bi u potpunosti bila potopljena, a s njome i sve nade da se u brodu može naći još preživjelih.

16.01.2012. 20:52:00
Novi komentar
nužno
nužno