« Clubbing
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
PARTIJANA

Španjolac Paco Osuna besplatno u Stereo Dvorani

Stereo Dvorana u suradnji sa Balance.FM-om  ugošćuje još jedno u nizu imena svjetske elektronske scene

Paco Osuna u riječkoj Stereo Dvorani
Paco Osuna u riječkoj Stereo Dvorani (Arhiva)
Više o

Rijeka

,

Stereo Dvorana

,

Paco Osuna

Ovaj put se to radi o poznatom španjolskom DJ-u i producentu Paco Osuni, koji će svoj premijerni riječki nastup imati zahvaljujući promotivnom eventu Lighthouse Music Centra u subotu, 17.ožujka.

Promo event navedenog istarskog kluba biti će besplatan no to nikako neće umanjiti veličinu pionira španjolske techno scene koji je uz Marca Carolu glavni oslonac Hawtinovog Minusa i njegove poznate etikete Plus8

Paco Osunu ne treba posebno isticati no najbitnije je naglasiti kako briljantnim nastupima opravdava svoje prisustvo na svim velikim festivalima kao i rezidenciju u planetarno poznatom klubu Amnesia sa Ibize.

Taj opće poznati Španjolac ujedno je i vlasnik jedne od trenutno najaktualnijih glazbenih etiketa pod nazivom Mindshake čiju glazbu konzumiraju mnogi fanovi elektronske glazbe, a izvode je i mnogi poznati svjetski DJ-i. 

I pored toga što je ovaj promotivni event 'Lighthouse Music Centra' besplatnog karaktera, zanimanje za premijerni nastup Paca Osune je vići od očekivanog te stoga napominjemo da na vrijeme dođete u Stereo Dvoranu kako bi osigurali svoje mjesto na subotnjoj zabavi.

Audio: Soundcloud Mix

www.pacoosuna.com

www.zabava.hr

16.03.2012. 11:34:00
Novi komentar
nužno
nužno