« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
ELEKTRONSKA GLAZBA

Sound Designers festival ovog vikenda u Aquariusu

Elektronski beatovi prodrmat će vaše guze u Aquariusu dva dana zaredom na oba floora

Dva dana vrhunske elektronske glazbe
Dva dana vrhunske elektronske glazbe (Sound Designers)
Više o

Aquarius

,

zagreb-info

,

Sound Designers

Nakon siječanjske premijere, vraćamo se k vama, razigraniji, spaljeniji i luđi nego ikad! Sound Designers festival - event koji okuplja predstavnike domaće klupske scene, DJ-eve i producente, zaslužne za jedinstven noćni život metropole - ponovo jaše!

Elektronski beatovi prodrmat će vaše guze u Aquariusu dva dana zaredom na oba floora, i to pod palicom petnaestak zagrebačkih DJ-eva. Nema veće poslastice za sve sladokusce dance glazbe, pa zato dođite, zasučite rukave i navalite bez pardona!

Festival je, podsjetimo, proizašao iz klupskog programa Sound Designers, koji žari i pali već drugu godinu zaredom svake subote u Aquariusu. S nama su deejaay-ali mnogobrojni neafirmirani DJ-evi, ali i etablirana imena kao što su Shapeshiftersi ili Freemasonsi.

Ne propustite ovaj proljetni raspashow, dođite u klub 06.i 07. svibnja, kada će cijeli Aquarius postati jedna velika, znojna plesna pozornica! I ne brinite, klima radi!

A u ovoj elektro paradi nudimo svega pomalo: dubstep, sexy UK funky,  plesni DnBom, vokal house, progressive,  minimal techno, a povrh svega vrhunska zabava, opuštena atmosfera, profinjeni, urbani zvuk i puno, puno dobre zezancije!

Program festivala:

Petak (6.5.2011.)

A1: bassinvaders! vs protokol

      Dora 

      Juice

      Basta

      Odium

A2: 

Martyn Negro

Leon Vukšić

Deejay Jakov 

Lady DJ Suub@ru

Subota (7.5.2011.)

A1: 

Grunt Massive

A2:

Marmat

Martyn Negro

Lady DJ Suub@ru

Jan Peters

04.05.2011. 12:09:00
Novi komentar
nužno
nužno