« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci
NOVOSTI

Sony ima sjajnu novu audio liniju

Audio sustava - MHC-V83D i MHC-V73D, proširujući izbor za ljubitelje zabave i obitelji sa svesmjernim zvukom i rasvjetom, dizajnom za lak prijenos i drugim značajkama za vrhunsku zabavu

Sony audio linija
Sony audio linija (Arhiva)
Više o

Sony

,

audio linija

Sony je predstavio dva uzbudljiva nova modela u svojoj liniji High-Power Audio sustava - MHC-V83D i MHC-V73D, proširujući izbor za ljubitelje zabave i obitelji sa svesmjernim zvukom i rasvjetom, dizajnom za lak prijenos i drugim značajkama za vrhunsku zabavu.

Još snažniji zvuk

Nova linija High-Power Audio sustava sadrži ključne nadogradnje za veću snagu i bolju kvalitetu zvuka, kao što su High-efficiency Tweeter koji koristi rog-visokotonac i High-efficiency Midrange koji koristi rog-zvučnike srednjeg opsega. Ove nadogradnje ne uvode samo višu visinu širenja zvuka, već i širi raspon, koji pokriva veće područje.

Omnidirectional Party Sound za V83D i V73D

Napunite plesni podij zadivljujućim zvukom zahvaljujući novom Omnidirectional Party Sound-u na V83D i V73D. V83D i V73D sadrže četiri visokotonca s prednje i stražnje strane uređaja koji stupanj zvuka šire prema gore. Srednja frekvencija distribuira zvuk s prednjeg i stražnjeg dijela zvučnika, pokrivajući šire područje s poboljšanom jasnoćom frekvencija srednjeg opsega kako bi se stvorio snažan, živopisan zvuk i usmjerio jasan vokal koji će udovoljiti svim sudionicima zabave.

Omnidirectional Party Sound rezultat je kombiniranja prednjih i stražnjih visokotonaca, zvučnika srednjeg opsega, woofera i JET BASS BOOSTER-a, omogućujući glazbi da doseže dalje i šire, zabavljajući goste izvrsnim zvukom gdje god se nalazili i pružajući snažne basove, istovremeno poboljšavajući jasnoću zvuka.

Osvijetlite noć

Omnidirectional Party Light za V83D i V73D

V83D i V73D sadrće novu značajku Omnidirectional Party Light koja osvjetljava zabavu od podija do stropa, kreirajući nezaboravnu atmosferu. Jedinice odašilju valove duboko plave, nebesko plave i zelene boje s raznobojnim prugama kako bi posjetitelje uronili u ambijent doista nezaboravne zabave. Stvorite autentičan doživljaj noćnog kluba zahvaljujući dinamičnim pokretima rasvjete.

Speaker light

Uz to, V83D i V73D imaju svjetla nižeg i srednjeg pojasa duboke plave boje, što ih čini savršenim za zabave i događaje u bilo kojem prostoru.

Ambient light način rada

Novi način rada ambijentalnog osvjetljenja širom nove linije omogućuje lakši prijelaz iz načina zabave u opuštenu atmosferu. Ova nova postavka savršena je za obitelj koja se želi opustiti uz sporiju, relaksirajuću svjetlosnu animaciju.

Povedite svoju zabavu na sljedeću razinu

Karaoke and Mic input

Kako kućne karaoke postaju popularnije no ikad, novi asortiman omogućuje vam da oslobodite svoju unutarnju pop zvijezdu s dva ulaza za mikrofon uz koje vi i vaši gosti možete zajedno pjevati omiljene pjesme. Značajka Microphone Echo kombinira vokale s glazbom u pozadini kako bi iskustvo bilo bez zastoja, odražavajući učinak pjevanja u koncertnoj dvorani. Kad završite, mikrofone i kabele možete sigurno i bez muke spremiti u namjenskim ugrađene držače mikrofona.

Ulaz za gitaru

Također, zabavi možete dodati rock and roll element povezivanjem gitare na jedan od ulaza i koristeći sustav kao pojačalo. Uživajte u tri načina za vrhunski jam session: 'Clean' za čist zvuk, 'Overdrive' za iskrivljeni zvuk gitare i 'Bass' za vašu bas gitaru.

Kontrolirajte sve iz dlana ruke

Kontrolirajte sve s plesnog podija pomoću aplikacije Fiestable i preuzmite kontrolu nad glazbom, rasvjetom i još mnogo toga, jednostavnim dodirivanjem pametnog telefona ili upotrebom glasa.

Fiestable Party Playlist

Nova paleta sustava sada sadrži i Party Playlist koji vašim gostima omogućuje da dodaju svoje omiljene melodije na vaš popis za reprodukciju. Gosti mogu dodati glazbu pohranjenu na svojim pametnim telefonima na vaš popis za reprodukciju preko vaše Wi-Fi® mreže putem aplikacije Fiestable, tako da vaša zabava nikad ne prestane.

Fiestable Karaoke Ranking

Pronađite pjevačku superzvijezdu s Karaoke Ranking, novom značajkom ekskluzivnom za aplikaciju Fiestable. Natječite se sa svojim prijateljima za najbolji rezultat i tko se plasirao u top 10, može upisati svoje ime i naslov pjesme na ljestvicu.

TAIKO način rada za V83D i V73D

Najnoviji način igranja Taiko na V83D i V73D omogućuje vam dodavanje vlastitog bubnjanja bilo kojoj pjesmi na vrijeme tapkajući gornju ploču u ritmu, stavljajući vaš ritam na test kada igrate protiv prijatelja, dodajući još više uzbuđenja zabavi.

Zaštitite zabavu dulje Protect the party for longer

V83D i V73D imaju robustan dizajn od 360 stupnjeva koji uključuje vanjsku površinu od tvrde plastike koja štiti sve strane jedinice te četiri kutna štitnika. Prijevoz ovih jedinica nikada nije bio jednostavniji, jednostavno primite prikladnu ručku za nošenje, nagnite je natrag i čvrsti kotačić omogućuje vam da se zakotrljate točno na zabavu.Beskrajne mogućnosti zabave

Možete spojiti V83D i V73D na televizor i doživjeti svoje omiljene filmove, TV i sport na potpuno novi i uzbudljiv način. Zahvaljujući HDMI (ARC) izlazu možete lako spojiti sustav na televizor, gledati TV i DVD-ove na svom normalnom zaslonu, dok uživate u snažnom zvuku iz zvučnika.

Sada možete više slušati s DAB+ i potpuno kompatibilnim FM tunerom koji vam omogućuje da svoje omiljene radio stanice odnesete bilo gdje.

MHC-V43D i V13

Sony će također predstaviti MHC-V43D i MHC-V13 diljem Europe početkom sljedeće godine. V43D i V13 opremljeni su s dva prednja visokotonca i JET BASS BOOSTER-om koji šire zvuk po svim prostorima. Kao i V83D i V73D, i V43D uključuje srednji opseg. Ovi novi dizajni povećavaju krutost kabineta, pružajući jači bas te istovremeno poboljšavajući jasnoću. Uz šareno osvjetljenje zabave, kontrolu gesta i sve nove zabavne i interaktivne značajke, zabava nikada ne završava.

MHC-V83D bit će dostupan od listopada 2020 po cijeni od cca. 770 EUR.

MHC-V73D bit će dostupan od listopada 2020 po cijeni od cca. 650 EUR.

MHC-V13 i MHC-V43D bit će dostupni od proljeća 2021 po naknadno određenoj cijeni.

Piše: Sanja Ledinek
03.10.2020. 08:31:00
Novi komentar
nužno
nužno