« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
REKORD

Snježnu kraljicu uživo prenosilo 18 televizija

Uz desetak tisuća hrvatskih navijača, na Sljeme su stigli i inozemni ljubitelji skijanja, a u svečanoj loži utrke su pratili brojni uglednici iz političkog, kulturnog, športskog i javnog života

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Ronald Goršić/CROPIX )
Više o

Milan Bandić

,

Snježna kraljica

,

HTV

,

Snow Queen Trophy

,

televizija

Ovogodišnje, 6. po redu izdanje "VIP Snow Queen Trophy 2010." uživo je prenosilo rekordnih 18 televizija, a u još 50 zemalja svijeta preuzima se reportažni program ili se utrka prikazuje u drugom terminu.

HTV je za prijenos osigurao čak 24 kamere sa 2 SNG terenske ekipe. EUROSPORT, ORF, ZDF, RAI, CBC...samo su neke od poznatih televizijskih kuća koje su uživo sa Sljemena prenosile utrke. Ispitivanja TV gledanosti pokazala su da je prošlogodišnju sljemensku utrku u prijenosima uživo, snimkama, reportažama i vijestima gledalo preko 220 milijuna TV gledatelja širom svijeta po čemu su naše utrke po TV gledanosti druge od svih utrka FIS Svjetskog kupa odmah iza Kitzbuhela.

Uz desetak tisuća hrvatskih navijača, na Sljeme su stigli i inozemni ljubitelji skijanja, a u svečanoj loži utrke su pratili brojni uglednici iz političkog, kulturnog, športskog i javnog života među kojima savjetnik Predsjednika Mesića za šport Željko Mataja, ministar znanosti obrazovanja i športa, Radovan Fuchs, ministar pravosuđa Ivan Šimonović, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša, gradonačelnik Budimpešte Gabor Demsky te zagrebački gradonačelnik i nezavisni predsjednički kandidat Milan Bandić koji je izjavo da "bez Janice nema pravog spektakla, ali da veseli činjenica što naše druge skijašice napreduju". (hina/metro-portal)

03.01.2010. 16:08:43
Novi komentar
nužno
nužno