« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
NEMA BIJEGA

Snimljen napad na ekipu HRT-a u Čavoglavama, slijede prijave

VIDEO: Oko 18,30 sati, kad su se popeli na binu radi snimanja određenog kadra, HRT-ovce su verbalno napala dva muškarca i jedna žena

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (YouTube)
Više o

HRT

,

policija

,

Dan pobjede

,

Gujarat

,

krediti u švicarcima

Jučerašnji incident na pučkoj proslavi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u Čavoglavama, kad su tri osobe vrijeđale ekipu Hrvatske radiotelevizije a jedna prema snimatelju bacila sitno kamenje, snimljen je HRT-ovom kamerom pa će policija po utvrđivanju identiteta protiv troje napadača podnijeti Optužni prijedlog prekršajnom sudu, izvijestila je šibenska policija.

"Na javnom okupljanju u Čavoglavama jučer zabilježeno je narušavanje javnog reda i mira na štetu novinarke i snimatelja HRT-a", kazala je glasnogovornica Policijske Uprave Šibensko-kninske Marica Kosor.

"Prema do sada prikupljenim saznanjima, negdje oko 18,30 sati, kad su se popeli na binu radi snimanja određenog kadra, verbalno su ih napale dvije muške i jedna ženska osoba. Novinari su pritom bili vrijeđani, a jedan muškarac je u pravcu snimatelja bacio sitno kamenje", kazala je glasnogovornica Kosor napominjući kako nitko nije ozlijeđen.

"Budući da je cijeli incident snimljen HRT-ovom kamerom, policija u ovom trenutku pregledava snimku kako bi utvrdila identitet počinitelja. Po utvrđivanju identiteta protiv troje napadača će biti podnesen Optužni prijedlog prekršajnom sudu", rekla je glasnogovornica. (hina/metro-portal)

06.08.2010. 14:40:00
Novi komentar
nužno
nužno