« Iza ogledala
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
x-files

Snimljen duh Michaela Jacksona kako luta Neverlandom – video!

Dva detalja na snimci intervjua Larry Kinga na ranču Neverland u živom prijenosu uzbudila fanove širom svijeta

Duh Michaela Jacksona
Duh Michaela Jacksona (YouTube/CNN)
Više o

duh Michaela Jacksona

,

Michael Jackson duh Neverland

Elvisa od trenutka njegove smrti fanovi vide na svakom koraku, a nema niti jednog filma koji se bavio svemircima na Zemlji a da preminulog Kralja rocka nije smjestio na neki brod kojim je stigao, a nakon toga i otišao. No, kako su mediji imali ipak manji doseg i mogućnosti, teško je bilo dati bilo kakav opipljiv dokaz. S Kraljem popa situacija je nešto drugačija.

Larry King je odlučio napraviti intervju s Michaelovim bratom Jermainom na Jacksonovom ranču Neverland, a tijekom živog prijenosa dogodile su se dvije čudne stvari koje nisu primjećene tijekom emisije, nego tek kada su fanovi stavili originalne snimke na YouTube.

Niti sat vremena nakon emisije YouTube je preplavljen isječcima emisije u kojima se vidi nešto za što su fanovi na forumima počeli tvrditi da se radi o duhu preminulog pjevača koji se odlučio pokazati svojim obožavateljima.

Tijekom intervjua u vrtu, na terasi kuće se iza Jermaina pojavio obris osobe koja po svemu odgovara preminulom Michaelu, no na snimkama na YouTube ipak je malo previše mutno da bi se dalo reći nešto više.

Ono što je šokantnije jest tura po kući koju je u društvu snimatelja odradio dobar Michaelov prijatelj, Brandov sin Miko. Dok je pokazivao snimatelju ulaz u Michaelove odaje i ključ kojim je Jacko štitio privatnost, kamerman je uperio kameru duž jednog dugačkog hodnika.

Na kraju hodnika je u tom trenutku prošla sjena, koja na usporenoj snimci liči na Michaela iz Thriller faze. Kako je emisija išla uživo, sve što vidite na snimkama je autentično, pa vi prosudite o čemu se radi.

06.07.2009. 17:38:31
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  Hoteli
  27.01.2010. 20:55
  meni to ne zgleda ko on bas
 2. avatar
  kok@
  05.05.2010. 12:04
  hmmm pa bas mi ne izgleda ko on ali mozda je istina tko zna
 3. avatar
  kok@
  05.05.2010. 12:06
  mozda je to on jer on je kralj popa i najbolji je
 4. avatar
  ilius
  05.05.2010. 23:13
  Ajme tako je jeziv ovaj zvuk kada duh prolazi,jeziivooooo,naježila sam seeeee.....
 5. avatar
  dzenis
  30.07.2012. 12:17
  on je kralj
 6. avatar
  Andreja
  25.04.2013. 21:31
  Najezio sam se kad duh prolazi!!!
Novi komentar
nužno
nužno