« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina
STANJE NA CESTAMA

Snažan vjetar ometa promet

Oblačno i kišno vrijeme s jakim udarima vjetra u cijeloj Hrvatskoj

stanje na cestama HAK bura
stanje na cestama HAK bura (HAK)
Više o

bura

,

vrijeme

,

HAK

,

stanje na cestama

,

prognoza

,

vremenska prognoza

,

prognoza vremena

,

stanje u prometu

,

paella

Zbog bure, Paškim mostom i Jadranskom magistralom (D 8) od Senja do Svete Marije Magdalene zabrana je prometovanja za I. skupinu vozila (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle).

Jak vjetar puše i na dionicama autocesta: A1, od vijadukta Božići do južnog ulaza u tunel Sveti Rok (brzina ograničena na 60 km/h), kao i na A 6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i tunela Tuhobić, no autoceste su otvorene za sve kategorije vozila.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni, te skliski u većem dijelu zemlje. Upozoravamo vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama. Duž Jadranske (D 8) i Ličke (D 1) magistrale, kao i na cestama kroz gorja, mogući su odroni zemlje i kamenja.

Od 21. lipnja od 18,00 sati do 24. lipnja do 5 sati zbog radova u Zagrebu bit će zatvorena za sav promet Avenija Dubrovnik na dijelu od raskrižja Trnsko/Radoslava Cimermana do kružnog toka Remetinec (sjeverni kolnik), Jadranska avenija od ulice Remetinečki gaj do kružnog toka Remetinec, Jadranski most od spojne ceste (Remetinečke cesta - Jadranska avenija) do kružnog toka Remetinec, Remetinečkom cestom moći će se prometovati samo u smjeru Avenije Dubrovnik.

Zbog radova na izgradnji dionice autoceste A 1, zatvorena je za sav promet županijska cesta (ŽC) Vrgorac-Staševica. Obilazak je: Vrgorac-Mali Prolog-Ploče.

Državna cesta D 22 od raskrižja u Možđencu preko Kipišća i Pake do raskrižja sa županijskom cestom u naselju Sudovec zatvorena je za sav promet. Obilazak: iz Novog Marofa u smjeru Križevaca: D3-ŽC 2175 (Breznica-Visoko-Sudovec)- D22 i obrnuto.

Zbog sanacije tunela Krapina do 24. lipnja cesta D 1, Podgora Krapinska-Krapina zatvorena je za sav promet. Iz Slovenije teretna vozila čija širina prelazi 3,40 m i visina 4,40 m preusmjeravaju se s GP Macelj na druge prijelaze ili idu alternativnim pravcem D 508 od GP Macelj-Lepoglava-D 35- A 2 čvor Sveti Križ Začretje, a iz Hrvatske se upućuju na GP Bregana.

Svakodnevno od 6 do 19 sati, zabranjeno je pretjecanje teretnim vozilima na Zagrebačkoj obilaznici, između čvorova: Jankomir i Ivanja Reka (A 3) te Popovec i Ivanja Reka (A 4), u cilju povećanja protočnosti i sigurnosti prometa.

21.06.2010. 07:10:09
Novi komentar
nužno
nužno