« Televizija
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
DISCOVERY

Smrtonosne dileme na Discovery Channelu

Možete li izbjeći me­tak zaranjanjem pod vodu? Ako do kraja života možete jesti samo mrkvu ili sa­mo hamburgere - od čega ćete vjerojatnije umrijeti?

Koja će vam odluka spasiti život
Koja će vam odluka spasiti život (Discovery Channel)
Više o

tv serije

,

Discovery Channel

,

Smrtonosne dileme

Serijal Smrtonosne dileme prelazi granice laboratorijskih eksperimenata i od gledatelja traži da razmisle o nekim doista ozbiljnim i ekstremnim situacijama smještenim u hipotetičke scenarije u kojima se radi o životu ili smrti.

U svakoj epizodi serijala gledatelji će morati odlučiti koja će im odluka spasiti život, a koja bi ih ubila. Prva epizoda Smrtonosnih dilema na Discovery Channelu kreće 2. svibnja u 22 sata, a bavi se pitanjima - može li se helikopter prizemljiti bez motora, te može li se preživjeti operacija mozga bez anestezije?

Uz nevjerojat­ne video isječke, ogromne samovoljne eksperimente i bizarne studije iz cijelog svijeta koje se temelje na stvarnom životu, serija će, između ostalog, pokušati odgovoriti i na ova pitanja: bez čega bi mogli preživjeti, bez želuca ili jetre? Ako se nađete usred grmljavinske oluje, bi li vas skrivanje u metalnom karavanu spasilo ili ubilo? A da se morate boriti s krokodilom ili s bijelom morskom psi­nom, koji bi vam izbor pružio veću šansu da ostanete živi?

Možete li izbjeći me­tak zaranjanjem pod vodu? Ako do kraja života možete jesti samo mrkvu ili sa­mo hamburgere - od čega ćete vjerojatnije umrijeti? Smrtonosne dileme će razriješiti još mnogo dvojbi, zabaviti vas, pa čak i naučiti donositi odluke koje bi vam jednom mogle spasiti život.

Smrtonosne dileme od petka, 2. svibnja u 22 sata na Discovery Channelu

28.04.2014. 12:14:46
Novi komentar
nužno
nužno