« Fun
objavljeno prije 11 godina
FALL DOWN COMEDY

Smotani provalnik sedam puta pao s plafona prilikom bijega

POGLEDAJTE VIDEO: Aktiviravši alarm prilikom provale u drogeriju, kriminalac je odlučio pobjeći istim putem kojim je i ušao - pogrešno!

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (NBCWashington.com - screenshot)
Više o

provala

,

drogerija

,

pad s plafona

,

smotani kriminalac

,

nespretnost

Smotani lopov, nespretni kradljivac, kriminalac amater, zločinac komičar... kako biste vi nazvali čovjeka koji je provalio kroz krov u jednu drogeriju u Oklahomi i priredio pravi, ne stand-up već fall down komičarski show -  tip je prilikom bijega pao čak sedam puta s plafona.

Nakon što je aktivirao alarm svojim ulaskom, ovaj genijalni kriminalni um odlučio je da je najbolji put za bijeg isti onaj kojim je došao. Dok je to glupo samo po sebi, postalo je još smješnije kad si je provalnik sam zagorčao život svojom nespretnošću. Da, pao je sedam puta. Sedam puta se penjao uz ljestve prema plafonu. Sedam puta je osjetio tvrdoću poda.

Logično je zapitati se zašto čovjek, kad je već ulaskom kroz plafon aktivirao alarm, nije izišao na vrata. Jer šteta je ionako već napravljena. Igrom slučaja, čitavi spektakl uhvatila je i sigurnosna kamera.

A prizori nisu bili smiješni samo nama i medijima - voditelj informativne emisije koji je izvještavao o događaju nije mogao izdržati i počeo se smijati u emisiji uživo. Ali voditelja ne treba osuđivati - pa čovjek je pao sedam puta - sumnjamo da to nekome ne bi bilo smiješno.

15.04.2010. 11:11:00
Novi komentar
nužno
nužno