« Fun
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci

Slušajte rock i donirajte spermu

Irska banka sperme novim donatorima nudi ulaznice za europske rock-festivale

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (ilustracija: Ivan Klemenčić)
Više o

rock festivali

Ovoga ljeta muškarcima će biti vrlo jednostavno otići na neke od razvikanih europskih rock- festivala. I to besplatno. Sve što je potrebno jest dvije, tri minute truda i u ruci ćete imati vrijednu ulaznicu. Takvu povlasticu nudi banka sperme iz Irske, čije su se rezerve opasno približile nuli. Potražnja za dragocjenim sjemenom u Irskoj u posljednje vrijeme uvelike nadmašuje ponudu, pa su marketinški stručnjaci iz banke sperme smislili kako privući nove donatore primamljivim darovima. Dakle, svi muškarci iz bilo koje europske zemlje koji polože svoje sjeme u banku, dobit će besplatni komplet ulaznica za željeni glazbeni festival u Europi.

‘Trebaju nam donatori sperme. Trebaju vam ulaznice za festival? Možda se možemo dogovoriti!’, slogan je ove originalne akcije, koja je potaknuta ponajprije činjenicom da se broj donacija sperme u zadnje četiri godine smanjio za četrdeset posto.
Početak vašeg sudjelovanja u ovoj ‘sezonskoj ponudi’ sasvim je jednostavan:treba samo popuniti službenu prijavu na internetskoj stranici spermforticket.com i navesti festival na koji želite ići. Ako ispunjavate sve potrebe uvjete, na kućnu adresu stići će vam donatorski paket, koji trebate popuniti i vratiti na adresu pošiljatelja.

Donatori mogu biti svi fizički i psihički zdravi muškarci stari od 18 do 50 godina, a statistike su dosad pokazale da svoju spermu najradije poklanjaju studenti. Teži dio ove donatorske misije odnosi se na zahtjev irske banke sperme da uz donatorski paket treba poslati vlastitu povijest bolesti, kao i liječničke kartone svoje obitelji, uključujući djedove, bake i sve bližnje rođake.   

Da skratimo, sljedeći put kad budete kratili dokolicu, budite svjesni da nepovratno prosipate odlazak na EXIT, Wacken, Glastonbury ili neki drugi festival na koji ste oduvijek željeli otići.

Piše: Piše: Marko Podrug
14.03.2008. 00:51:21
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  D_Gandalf
  16.03.2008. 22:48
  super, nije loše
 2. avatar
  kuholin
  05.05.2008. 19:30
  sve je to lepo i privlacno ali dok se ne pribavi sva ta dokumentacija i sve sto ide uz to , prodje me volja!!!
Novi komentar
nužno
nužno