« Fun
objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci
DOGAĐA SE I U EUROPI

Slovenski policajci provalili u krivu kuću

Srušili vrata, upali preko balkona, šokirali ukućane, slikali 'mjesto zločina' pa zaključili da su trebali biti kod susjeda

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)
Više o

provala

,

Maribor

,

policijska zabuna

Razbivši vrata i ulaz od balkona sedam naoružanih policajaca provalilo je u četvrtak u jednu kuću u Mariboru, ali se pokazalo da su na pogrešnom mjestu jer se zločin zbog kojega su policajci došli u taj dio grada dogodio u susjednoj kući, javlja subotnje izdanje mariborskog lista Večer.

"S prijateljicom sam gledala televiziju kad sam čula nešto poput grmljavine. Najprije su se na izbijenim vratima pojavila dva policajca, a nakon toga su preko balkona upala još tri. Sve u kući su fotografirali, no sada znam da se radilo o zabuni", izjavila je gospođa Fanika Rošker iz mariborskog naselja Kosaški dol. Do zabune je navodno došlo zbog toga jer se na kućama u naselju još uvijek nalaze i stari i novi kućni brojevi.

Policija je priznala da je došlo do zabune prilikom njihove intervencije u četvrtak na večer, kada su zbog ubojstva morali posredovati u susjednoj kući gdje su kasnije uhitili 27-godišnjaka, navodno narkomana, koji je nožem ubio djeda i teško ranio majku.

"Naša prva informacija o točnoj lokaciji događaja nije bila dobra, pa smo upali u pogrešnu kuću", izjavio je nakon nesporazuma koji je prestrašio gospođu Rošker predstavnik policijske uprave Maribor Bojan Kitel koji se ispričao i obećao da će šteta biti popravljena.

Izvor: Hina

01.08.2009. 20:20:18
Novi komentar
nužno
nužno