« Ostali sportovi
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
3. I 6. SIJEČNJA

Sljeme će biti spremno za Snježnu kraljicu

Vremenski uvjeti će sljedećih dana pogodovati stazi koju su danas isprobali Natko Zrnčić Dim i Dalibor Šamšal

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Ronald Goršić/Cropix)
Više o

Snježna kraljica

,

Ivica Kostelić

,

Natko Zrnčić Dim

,

Dalibor Šamšal

,

FIS

,

Dušan Gorišek

Nakon pregleda staze inspekcija Međunarodne skijaške federacije (FIS) danas je dala zeleno svijetlo za održavanje utrke Vip Trofej Snježne kraljice, na Sljemenu 3. i 6. siječnja iduće godine.

Uvjeti na stazi zadovoljili su visoke kriterije koje je postavio FIS, a tehnički delegat utrke Dušan Gorišek nakon pregleda je iskazao zadovoljstvo, te potvrdio kako je staza spremna za utrku.

Kvalitetu staze su prvi na današnjem jutarnjem treningu isprobali Natko Zrnčić Dim i Dalibor Šamšal. S obzirom na vremenske uvjete koji nas očekuju u idućim danima moguće će biti dodatno zasnježiti stazu.

Ivica Kostelić će danas kasnije popodne po prvi puta stati na snijeg nakon operacije i to upravo na Sljemenu. Dosadašnji rehabilitacijski postupak je prošao u redu te bi se Ivica trebao u nedjelju uputiti na daljnje pripreme u Inekrems.

Odluka o eventualnom nastupu u Zagrebu bi se trebala donijeti neposredno iza Nove Godine i zavisit će u mnogome o tijeku rehabilitacije. Moguć je i njegov nastup na FIS utrci u austrijskom Petzemnu 4. siječnja nakon koje bi se uputio u Zagreb. (hina/metro-portal)

26.12.2009. 17:08:23
Novi komentar
nužno
nužno