« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
ups

Slavna Britanka na sudu zbog seksa u avionu

Na spolni čin iznad oblaka odlučuje se svaki deseti putnik, a posebno je neugodno kada osoblje na djelu uhvati poznatu osobnu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)
Više o

seks u avionu

,

Clare Irby

Clare Irby, nasljednica dinastije Guinness i ljubimica britanskog višeg sloja morala je nedavno na sudu odgovarati za seks u avionu.

Mjesto događaja bio je Airbus A330, kompanije Kingfisher, koji je letio iz indijskog Bangalorea u London, gdje je 30-godišnjakinja u odjelu prve klase upoznala stanovitog Daniela Melia.

Pod utjecajem alkohola, dvoje neznanca počelo se otvoreno nabacivati jedno drugom, a  njihov zajednički let završio je glasnim stenjanjem ispod avionske dekice.

Kako se cijeli čin odvijao pred očima drugih putnika i avionskog osoblja, policija je odmah po slijetanju u London uhitila Clare i Daniela. Napaljeni par na kraju ipak nije osuđen, ali je Daniel ostao bez djevojke, a Clare je dobila lekciju lijepog ponašanja.

Poznate osobe koje na vrtoglavim visinama ne mogu kontrolirati svoj libido nisu rijetkost.

Prije dvije godine je hollywoodska zvijezda Ralph Fiennes uhvaćen u spolnom činu na WC-u sa stjuardesom, koja je zbog toga izgubila posao.

Istraživanje provedeno u listopadu 2008. pokazalo je da se svaki deseti putnik odlučuje na seks u avionu, a polovica ispitanika mašta o tom činu. S druge strane, za 39% ispitanika seks u avionu ne dolazi u obzir.

Spolni čin iznad oblaka nije nužno zabranjen i zapravo ovisi isključivo o dobroj volji aviokompanije.

Virgin Airlines dopušta seks u zrakoplovu, a putnici prve klase na raspolaganju imaju i velike, udobne krevete. Naime, vlasnik Virgina, Richarda Bransona, navodno je upravo prilikom seksa u avionskoj kabini zaključio da se želi baciti u avio-prijevoznički biznis.

Kompanije se najčešće drže pravila da je sve dozvoljeno ukoliko postoji granica dobrog ukusa te ukoliko se nitko od suputnika izričito ne požali.

18.09.2009. 09:10:44
Novi komentar
nužno
nužno