« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
VIASAT

Skrivena kraljevstva na Viasat Nature

Serija je snimana u nekim od najprepoznatljivijih krajolika našeg planeta - savanama, pustinjama, džunglama, šumama i gradovima kao što su Tokio i Rio de Janeiro

Skrivena kraljevstva su fascinantna
Skrivena kraljevstva su fascinantna (Viasat Nature)
Više o

Skrivena kraljevstva

,

Viasat Nature

Zamislite da vas netko smanji i ubaci u čarobni svijet fantastičnih stvorenja koja žive nevjerojatno aktivne živote. Ova brojna minijaturna stvorenja, koja zajedno nisu veća od trideset centimetara, pravi su superjunaci.

Premda malena, u sebi nose veliku snagu. Tekunice, sengiji, patuljasti marmoseti, miševi Onychomys, čak i golemi nosorošci suočavaju se s različitim dramatičnim trenucima - kapi kiše tako malenim životinjama izgledaju kao meteoriti, a povjetarac im se čini kao tornado!

Serija je snimana u nekim od najprepoznatljivijih krajolika našeg planeta - savanama, pustinjama, džunglama, šumama i gradovima kao što su Tokio i Rio de Janeiro - te istražuje te svjetove iz nove i jedinstvene perspektive.

Izazovi s kojima se naši minijaturni junaci suočavaju izuzetno su zahtjevni, njihovi su neprijatelji golemi, ali oni za to imaju fantastična rješenja.

Skrivena kraljevstva našeg planeta zapanjit će vas, zabaviti i fascinirati. Vrijeme je da se svjetla reflektora usmjere na mala čuda prirode.

Serijal Skrivena kraljevstva možete pratiti na kanalu Viasat Nature ponedjeljkom od 20.00 sati.

17.04.2016. 13:27:00
Novi komentar
nužno
nužno